Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Dekbedovertrek 2-persoons 200x2002 persoons 200x200 220 microvezel

Een kleurrijk assortiment hebben we, als het gaat om microvezel dekbedovertrekken 200x200 cm en kleuren komen op dit materiaal heel goed uit de verf. Je kunt het slaapkamerinterieur goed beïnvloeden en ook nog eens lekker slapen!

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Maat
  • Materiaal

Sorteren

Herstel filters
Oeps! Er zijn momenteel geen producten in deze categorie. Bekijk één van de andere categorieën in ons assortiment.

Kruip onder een microvezel dekbedovertrek 200x200

Meestal is het een 2-persoons dekbed, maar misschien gebruik jij een microvezel dekbedovertrek 200x200 cm met plezier voor jou alleen bij een standaard 1-persoons bed. Microvezel als materiaal is synthetisch. De één vindt juist dat prettig, de ander wil iets dat natuurlijker is, zoals wol of katoen. Maar vooral mensen die iets anti-allergisch nodig hebben, gaan voor microvezel of bijvoorbeeld polyester. Een microvezel dekbedovertrek 200x200 cm is overigens van onder meer polyester gemaakt. Het heeft vergelijkbare eigenschappen als katoen en zijde, echter wel in mindere mate. Dus het absorbeert vocht en droogt ook wel weer, maar niet zo heel veel en snel. Ook is het minder sterk dan katoen en een stuk dunner. In praktijk betekent dit dat een microvezel dekbedovertrek, 200x200 cm of een andere maat, sneller slijt en kapot gaat. Ook gaat het eerder pillen, dus de stof blijft minder lang mooi. Wel is de prijs aantrekkelijk en kreukt het nauwelijks. Dat laatste is vooral na het wassen enorm prettig. Laten drogen en het ligt gelijk weer mooi strak op het bed. Het is wel minder ademend dan andere materialen en dus zou een goed ventilerend dekbed door het microvezel dekbedovertrek 200x200 cm wel eens minder ademend kunnen worden. Dat leidt dan tot meer zweterigheid, ook afhankelijk van hoe jouw lichaam ’s nachts reilt en zeilt. Kleuren komen wel erg mooi uit op microvezel, dus visueel oogt een nieuwe wel nog een tijdlang erg mooi. Een microvezel dekbedovertrek 200x200 cm is dus de juiste match als je niet veel geld uit wilt geven, niet uit bent op een product met een erg lange levensduur en als je het relatief sneller koud hebt.

Dekbedovertrekken 200x200 cm: alle kleuren van de regenboog en meer

Onze collectie 200x200 cm dekbedovertrekken van microvezel zit bomvol effen kleuren. Je vindt ook wel een paar subtiele motiefjes of patronen. Maar bovenal springen de kleuren eruit. Zoals gezegd komt verf of bedrukking enorm goed uit op microvezel, dus de impact is goed. Dit kan zó intens mooi zijn als je bijvoorbeeld een mooie terratint kiest, of diepblauw of een uitgesproken groen dekbedovertrek van microvezel. Een stoere slaapkamer met een mysterieus randje zal enorm versterkt worden door dit silk satin antraciet dekbedovertrek 200x200 cm van microvezel. De glans die erop zit is heel duidelijk zichtbaar. Het is verleidelijk en uitdagend. Chic en toch ook ruig en mysterieus. Een andere lijn die we graag even benadrukken is Art Deco, waar meerdere prachtige microvezel dekbedovertrekken van zijn. Deze okergele dekbedovertrekken onder andere, of deze olijfgroene embossed art deco variant zit een heel subtiel patroon in. Of wat denk je van een microvezel dekbedovertrek 200x200 cm met een bamboegevoel? Dan combineer je de eigenschappen van synthetisch met het enorm goed vocht absorberende bamboe. En zo’n bamboo feel dekbedovertrek ziet er ook nog prachtig uit! Voor een rustigere slaapkamer kun je ook kiezen voor een microvezel dekbedovertrek 200x200 cm in een pasteltint. Deze geweldige lila kleur is daar een goed voorbeeld van, evenals deze mintkleur.

Andere materialen naast microvezel dekbedovertrek

Benieuwd naar andere materialen en de mogelijkheden qua dessins daarvoor? Zoals genoemd kun je eens kijken naar: • Katoen-satijnKatoenFlanel • Of Belgisch linnen

Het loont de moeite om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken en een microvezel dekbedovertrek 200x200 af te wegen tegen Belgisch linnen en katoen. De kwaliteit is anders en dus de prijs ook, maar juist daarom wil je voor jezelf bepalen welke factoren het zwaarst wegen. Ook qua kleuren of dessins proberen we veel keuze te bieden. Wie weet is een microvezel dekbedovertrek 200x200 cm al meteen jouw keuze. Vandaag bestellen is zonder onvoorziene omstandigheden morgen in huis!

Kees
Kan ik je helpen?