Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Dekbedovertrek antraciet 200x2002 persoons 200x200 220 antraciet

Samen slapen moet ook samen genieten zijn. Dat lukt alleen met fijn beddengoed en een dekbedovertrek antraciet 200x200 cm kan daar deel van zijn. Bestel bij ons en comfortabel genieten zal geen probleem zijn.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Maat
  • Kleur

Sorteren

Herstel filters
Oeps! Er zijn momenteel geen producten in deze categorie. Bekijk één van de andere categorieën in ons assortiment.

Dekbedovertrek antraciet voor tweepersoonsbed

Het formaat 200x200/220 is een 2-persoons dekbedovertrek antraciet, geschikt voor boxsprings en bedden van 140x, 160 en 180 cm breed. Je wil altijd wat extra hebben, zodat de ander niet zonder warm dekbed komt te liggen bij woelen en draaien. Soms vindt men het verwarrend welk formaat dekbed er bij welke afmeting bed hoort. Altijd wat groter dus, terwijl spullen voor het matras, zoals hoeslakens, wél hetzelfde formaat moet hebben als het matras zelf. Nooit kleiner, in elk geval. Groter kan, maar dan heb je kans dat je het niet strak kunt opmaken door plooien. Een dekbedovertrek antraciet 200x200 moet om een dekbed van ditzelfde formaat.

Double face dekbedovertrek antraciet is 2-in-1

Met een dekbedovertrek antraciet dat dubbelzijdig voorzien is van kleur, kun je leuk afwisselen. We noemen dat double face of two tone. In plaats van enkel een antraciet dekbedovertrek 200x200 cm heb je dan ook de mogelijkheid om een grijze kant te gebruiken, of bijvoorbeeld taupe. Bij Two toned items gaat het om dezelfde kleur, maar net lichter of donkerder. Double face of two tone leg je dus neer naar gelang, net waar je zin in hebt. Leuk ook om een contrast te maken met de kussenslopen. Of gebruik op de linkerhelft de ene kleur en op de rechter helft de andere en de kussenslopen precies andersom. Op die manier kun je dankzij een double face dekbedovertrek antraciet lekker speels te werk gaan en en hele leuke dynamiek in het slaapkamerinterieur brengen.

Keuze uit verschillende materialen

Natuurlijk biedt Dekbed Discounter meerdere materialen aan voor een kwalitatief dekbedovertrek antraciet 200x200 cm. Katoen is het meest toegepaste en gekozen materiaal. Betaalbaar en het heeft, voor de meesten, ook nog eens alle eigenschappen die nodig zijn om comfortabel te slapen. Daarnaast is er katoen-satijn, extra zacht, glad en met een mooie glans. Een luxueus ogend materiaal dat ook nog eens beter is voor huid en haar. Wil je iets heel verkoelends voor de zomer? Dan is Belgisch linnen een uitstekende optie, of Egyptisch katoen. Zoek je iets warmers en/of anti-allergisch? Dan is polyester de goede opti, of flanel. Al is niet elk beddengoeditem in flanel beschikbaar of niet in iedere maat.

Dekbedovertrek antraciet via onze webshop

We zijn uitgegroeid tot slaapexpert en kennen dus de branche, markt, trends en de producten. Daarom leveren we goed beddengoed en dat met flink veel discount. Daarom is het een uitstekend idee om bij Dekbed Discounter te bestellen. Ook voor een antraciet dekbedovertrek 200x200 cm shop je terecht hier. We kunnen doorgaans leveren uit eigen voorraad, dus de volgende dag in huis is eerder regel dan uitzondering.

Kees
Kan ik je helpen?