Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Dekbedovertrek 1-persoons microvezel 140x2001 persoons 140x200 220 microvezel

Kleuren, heel veel kleuren vind je in ons assortiment microvezel dekbedovertrekken 140x200 cm. Anti-allergisch materiaal dat soepel en zacht genoeg aanvoelt om totaal niet synthethisch te lijken. Kreukvrij. Bekijk ons aanbod!

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Maat
  • Materiaal
  • Kleur
  • Dessin
  • Instopstrook
  • Merk
  • Prijs
    € 9€ 90

Sorteren

Herstel filters

36 van 100 producten

Ava - Beige Dekbedovertrek

Ava - Beige Dekbedovertrek Fresh & Co

(2)

29,99
Ava - Salie Dekbedovertrek

Ava - Salie Dekbedovertrek Fresh & Co

(2)

29,99
Ava - Grijs Dekbedovertrek

Ava - Grijs Dekbedovertrek Fresh & Co

(0)

29,99
Ava - Maeve Dekbedovertrek

Ava - Maeve Dekbedovertrek Fresh & Co

(1)

29,99
Teddy - Groen Dekbedovertrek

Teddy - Groen Dekbedovertrek Fresh & Co

(95)

14,99
Teddy - Jade Dekbedovertrek

Teddy - Jade Dekbedovertrek Fresh & Co

(91)

14,99
Soft Hues Dekbedovertrek

Soft Hues Dekbedovertrek Fresh & Co

(2)

19,99
Dekbedovertrek Birdy Bowi

Dekbedovertrek Birdy Bowi Fresh & Co

(0)

14,99
Tiger Skin Dekbedovertrek

Tiger Skin Dekbedovertrek Fresh & Co

(0)

14,99
Belle Rose Dekbedovertrek

Belle Rose Dekbedovertrek Fresh & Co

(5)

14,99

36 van 100 producten bekeken

Laad meer

Leer een microvezel dekbedovertrek 140x200 cm kennen

In Duitsland is het altijd populairder geweest dan hier, mogelijk doordat microvezel een kunstvezel is en wij liever voor mee natuurlijk materiaal gaan. Toch merk je er tegenwoordig nauwelijks tot niets meer van als het aankomt op hoe de stof aanvoelt. Een microvezel dekbedovertrek 140x200 cm is gewoon soepel en zacht en bestaat uit een combinatie van polyester en nylon. Het is qua kwaliteit inderdaad niet beter dan katoen en andere materialen zijn afgeleid van katoen, dus ook daarin overstijgt een microvezel dekbedovertrek niet. Waarom dan toch hier voor kiezen? Het grootste voordeel ten opzichte van veel natuurlijke materialen is dat synthetische stoffen juist anti-allergisch zijn. Daarin wint een microvezel dekbedovertrek 140x200 cm dus wel. Bovendien is de prijs erg prettig en kreukt het niet. Het ligt dus zonder veel moeite glad op het bed. Wel gaat dit materiaal relatief snel pillen en is het dunner. Het is ook wel minder ademend dan andere materialen en dus zou een goed ventilerend dekbed door microvezel wel eens minder ademend kunnen worden. Deze combinatie is sneller zweterig. Kleuren komen wel erg mooi uit op microvezel, dus het oogt al snel erg mooi. Een microvezel dekbedovertrek 140x200 cm is dus de juiste match als je niet veel geld uit wilt geven, niet per se enorm goede kwaliteit zoekt die echt lang meegaat en als je het relatief sneller koud hebt.

Kleur, kleur en kleur: veel effen dekbedovertrekken 140x200 cm

Het voornaamste dat opvalt tijdens het scrollen door onze dekbedovertrekken 140x200 cm van microvezel is dat het vooral effen kleuren betreft. Er zit hier en daar wel een verdwaald printje bij, maar je ziet ontzettend veel mooie kleuren. Zoals gezegd komen kleuren enorm goed uit op microvezel, dus je dekbedovertrek knalt lekker de ruimte in. Dit kan zó intens mooi zijn als je bijvoorbeeld een mooie terratint kiest, of diepblauw of een uitgesproken groen dekbedovertrek van microvezel. Een stoere slaapkamer met een mysterieus randje zal enorm versterkt worden door dit silk satin antraciet dekbedovertrek 140x200 cm van microvezel. Het is net alsof er een soort glanzend, soepel latex op het bed ligt. Chic en toch ook ruig en mysterieus. Een andere lijn die we graag even benadrukken is Art Deco, waar meerdere prachtige microvezel dekbedovertrekken van zijn. Deze okergele onder andere, of deze olijfgroene embossed art deco variant. Daar zit een heel subtiel patroontje in. Of wat denk je van een microvezel dekbedovertrek 140x200 cm dat dan juist een bamboe afwerking heeft? Dan combineer je de eigenschappen van synthetisch met het enorm goed vocht absorberende bamboe. En zo’n bamboo feel dekbedovertrek ziet er ook nog prachtig uit! Voor een rustigere slaapkamer kun je ook kiezen voor een microvezel dekbedovertrek 140x200 cm in een pasteltint. Deze lila kleur is daar een goed voorbeeld van, evenals deze mintkleurige beauty.

Andere materialen naast microvezel beddengoed

Benieuwd naar andere materialen en de mogelijkheden qua dessins daarvoor? Zoals genoemd kun je eens kijken naar: • Katoen-satijnKatoenFlanel • Of Belgisch linnen Het is de moeite waard om de microvezel dekbedovertrekken online met elkaar te vergelijken en er op die manier een keuze uit te maken. We zorgen online voor een breed assortiment, zodat je meerdere dessins kunt bestellen of de materialen gedurende de seizoenen kunt afwisselen. Wie weet is een microvezel dekbedovertrek 140x200 cm al meteen jouw keuze. Vandaag bestellen is zonder onvoorziene omstandigheden morgen in huis.

Online microvezel dekbedovertrek kopen

Online een microvezel dekbedovertrek 140x200 cm kopen of benieuwd naar de verschillende dessins en modellen die er beschikbaar zijn? We helpen je online graag inspiratie op te doen, zodat je een goed beeld krijgt van de mooie dekbedovertrekken van microvezel. Maak kennis met dit relatief nieuwe materiaal en kies net als in Duitsland voor dit voordelige materiaal met voldoende prettige eigenschappen.

Kees
Kan ik je helpen?