Sleeptime

Artikelgroep
Maat
Materiaal
Breedte
Lengte
Instopstrook
Kleur
Dessin
Soort
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €150

Een Sleeptime dekbedovertrek zorgt voor een mooie sierlijke en romantische aankleding van de slaapkamer, nog los van dat je er heerlijk warm onder in slaap kunt vallen. Je hebt de keuze uit diverse dekbedovertrekken van Sleeptime, net als de mooie hoezen voor een kussen en bijvoorbeeld een mooie sprei om het beddengoed overdag netjes af te dekken.

Bekijk de Sleeptime dekbedovertrekken en de rest van het beddengoed. We zorgen er bij Dekbed Discounter voor dat je online eenvoudig inspiratie op kunt doen. Wil je een Sleeptime dekbed samenstellen of er bijvoorbeeld met de kussenhoezen voor zorgen dat het bed de mooie romantische uitstraling krijgt die je voor ogen hebt? Je hebt de keuze uit mooie pasteltinten, waar automatisch een fijne rustige uitstraling vanuit gaat.

Sleeptime dekbedovertrekken

Bekijk de verschillende Sleeptime dekbedovertrekken, waarmee we je graag helpen inspiratie op te doen. Je kunt zelf een Sleeptime dekbed naar keuze samenstellen, op basis van een dekbedovertrek dat je aanspreekt. We zorgen er op die manier voor dat het dekbed de Sleeptime-uitstraling krijgt. Dat betekent dat je er heerlijk warm onder in slaap kunt vallen en dat het bovendien een romantische keuze is voor in de slaapkamer.

Sleeptime beddengoed

Ben je naast een dekbedovertrek van Sleeptime op zoek naar het complete beddengoed van dit mooie merk? Dat kunnen we ons goed voorstellen, vandaar dat je online ook meteen een keuze kunt maken uit de hoezen voor de kussens of de verschillende mooie spreien die er beschikbaar zijn. Op die manier zorg je voor een bijpassend Sleeptime kussen en een sprei waarmee je het bed overdag op een mooie wijze kunt afdekken.

Sleeptime kussens

De verschillende Sleeptime kussens waar je voor kunt zorgen maken gebruik van de hoezen, uiteraard in dezelfde stijl als de dekbedovertrekken. Wil je het dekbed en de hoes voor het kussen op elkaar afstemmen? in dat geval zijn er handige sets beschikbaar, die er samen voor zorgen dat er een mooie rustige uitstraling ontstaat. Het is aan de andere kant mogelijk om ondanks het romantische karakter van Sleeptime een mooi contrast te creëeren of meerdere kussens met de dekbedovertrek te combineren.

Sleeptime sprei kopen

Het bed overdag ook een mooie romantische uitstraling geven? Dan zijn de spreien van Sleeptime wellicht goed geschikt. Met een Sleeptime sprei zorg je er eenvoudig voor dat je het bed op kunt maken zoals in een luxe hotel.

Sleeptime dekbedovertrekken koop je bij dekbed-discounter.nl

De Sleeptime dekbedovertrekken koop je eenvoudig online bij Dekbed Discounter. We zorgen er met het grootste online assortiment voor dat je eenvoudig inspiratie op kunt doen. Kom je een mooie dekbedovertrek tegen of wil je het complete Sleeptime beddengoed kopen? We gaan er meteen voor je mee aan de slag, voor een snelle verzending naar jouw adres.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 5
1 2 3 4 5