Essara

Prijs
Min: €0 Max: €5

Een Essara dekbedovertrek is beschikbaar in een romantisch, sierlijk of een vooral vrolijk en kleurrijk ontwerp. Wat dat betreft kun je alle kanten op met dit merk en is het hartstikke leuk om een dekbedovertrek van Essara te combineren met de mooie kussens die er binnen ons uitgebreide assortiment beschikbaar zijn.

We zorgen er bij Dekbed Discounter voor dat je de keuze hebt uit verschillende mooie producten voor het beddengoed van Essara. Zoek je bijvoorbeeld naar een dekbedovertrek dat je kunt combineren met een mooi kussen en waar je een mooie sprei bij uit kunt zoeken? We maken het je graag gemakkelijk, bijvoorbeeld door online inspiratie op te doen.

Essera dekbedovertrekken

Je hebt online de mogelijkheid om een Essara dekbedovertrek uit te zoeken die je mooi vindt. Ben je op zoek naar een kleurrijk type, een vrolijk gekleurd geheel of aan de andere kant een meer sierlijk dekbed in het wit? Geen probleem, je hebt binnen het assortiment van Essara de keuze uit zowel heel kleurrijk en met veel contrast of juist veel rustiger zodat je de nadruk kunt leggen op de accessoires in de slaapkamer.

Essara is een mooi merk voor in de slaapkamer, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je het beddengoed af kunt stemmen op de rest van het interieur waar je voor hebt gekozen. Uiteraard heb je bovendien de keuze uit de verschillende maten voor het beddengoed, waardoor Essara uitstekend aansluit bij wat jij in de slaapkamer hebt staan.

Essera beddengoed

Tot het beddengoed van Essara behoren uiteraard de dekbedovertrekken, maar er valt daarnaast nog veel meer te ontdekken. Het is bijvoorbeeld de moeite waard om er een mooi kussen bij uit te zoeken. Verder kun je online zoeken naar een mooie sprei die je over het bed kunt leggen, waardoor de slaapkamer met een dekbedovertrek van Essara er ook overdag mooi uit zal zien en bijdraagt aan de sfeer die je graag wilt creëren.

Essera in verschillende maten

Het beddengoed van Essara is er uiteraard in een aantal verschillende maten, zodat je die kunt kopen op basis van het bed dat je hebt staan en de dekbedden die je hebt liggen. Gebruik je twee eenpersoonsdekbedden? Dan kun je een Essara dekbedovertrek in 140 x 200 kopen. Aan de andere kant zijn de mooie ontwerpen voor de dekbedden beschikbaar in 200 x 200 voor een tweepersoonsbed of in 240 x 200 voor een lits-jumeaux.

Essera dekbedovertrekken koop je bij dekbed-discounter.nl

Het beddengoed van Essara koop je eenvoudig online bij Dekbed Discounter. We zorgen voor een uitgebreid assortiment, waaruit je op je gemak een keuze kunt maken. Bekijk de verschillende dekbedovertrekken met een rustig en sierlijk of juist een vrolijk en opvallend karakter. Blader er op je gemak doorheen. We hebben de dekbedovertrekken van Essara op voorraad, waardoor we de verzending naar jouw adres daarna meteen in orde kunnen maken.

Sorteer op:
Geen producten gevonden