Hoogslapers

Hoogslaper kopen? Het is de ideale keuze in een kleine slaapkamer. Gebruik de ruimte onder het bed om een bureau neer te zetten, een kast te plaatsen of gewoon meer vrije vierkante meters te creëren.

Hoe je er ook gebruik van wilt maken, een halfhoogslaper of een hoogslaper is een uitstekende keuze. Met een bank of met een kast, om er lekker te kunnen zitten of je spullen goed in op te kunnen bergen. Doe online inspiratie op met de verschillende modellen. En bestel een goedkope hoogslaper, gewoon bij ons uit de eigen voorraad.

Hoogslapers: trendy en cool!

De hoogslapers zijn trendy en cool. Ze zijn terug van eigenlijk nooit weggeweest, omdat je daarmee al jaren een heel praktische en mooie keuze mee maakt. Goed geschikt om lekker hoog te slapen en daaronder veel ruimte vrij te houden.

De hoogslaper zorgt er eigenlijk voor dat je de ruimte bovenin de kamer ook kunt gebruiken. Door je bed anderhalve meter op te tillen slaap je lekker hoog, zodat er daaronder ruimte beschikbaar komt. En met een trap stap je gemakkelijk in bed, terwijl de opstaande randen voorkomen dat je daar uit kunt vallen.

Hoogslaper met bank of kast

Een hoogslaper kopen? Kies een hoogslaper met een bank of een model met een kast. Handig gecombineerd, zodat je slim gebruik kunt maken van de ruimte die er beschikbaar is. En in diverse leuke uitvoeringen. Ben je op zoek naar steigerhout, naar zwart of naar wit? Mooi afgewerkt in hoogwaardige materialen, zodat je daar heerlijk in kunt slapen.

Goedkope hoogslaper

Je kunt online een goedkope hoogslaper kopen. Alvast met een bank of een kast, net als modellen met alleen de trap om er makkelijk in te kunnen klimmen. Vergelijk de diverse modellen en doe op je gemak inspiratie op, om het bed te kopen waar je naar zoekt en waar je in de slaapkamer gebruik van wilt maken.

En ben je naast de hoogslapers benieuwd naar andere bijzondere bedden die je kunt kopen? Bekijk dan bijvoorbeeld onze waterbedden. Heerlijke bedden om comfortabel in te slapen. Ontdek ons complete assortiment, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken. 

Hoogslaper kopen

Een goedkope hoogslaper kopen, gecombineerd met een bank of een kast? Zoek een mooi model uit, dat je bij jou in de slaapkamer kunt plaatsen. Met verschillende lades in de vorm van een trap of juist heel stijlvol vormgegeven, afhankelijk van de rest van jouw interieur.

De diverse hoogslapers zijn gemaakt van mooie materialen en voorkomen dat er kostbare ruimte op de grond verloren hoeft te gaan. Je bed staat in de hoogte, zodat je daaronder op de bank kunt ploffen of jouw spullen makkelijk op kunt bergen. De ideale keuze in een kleine of een compacte slaapkamer, net als op de logeerkamer die je wilt inrichten. Doe op je gemak inspiratie op met de verschillende modellen, zodat je een keuze kunt maken uit alle hoogslapers die er beschikbaar zijn.