Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Hoge eettafel

Een hoge eettafel kopen? Het is de ideale keuze met een paar barkrukken, waarmee je zorgt voor de luxe uitstraling van een sfeervol restaurant. Leuk voor in de keuken, bijvoorbeeld als extra eettafel naast de grote tafel die je in de eetkamer hebt staan.

De hoge tafels zijn goed geschikt om met een barkruk aan te zitten en in sommige gevallen zelfs om aan te staan. Het is doorgaans geen grote eettafel, omdat die door de hoogte dan een beetje uit verhouding zou raken. In plaats daarvan zijn het vaak langwerpige rechthoekige tafels of kleine ronde tafels, waar je op hoogte goed aan kunt zitten.

Hoge smalle eettafel

Zoek je naar een hoge eettafel met krukken of met stoelen? Er zijn zelfs loungesets met een hoge eettafel, om de verschillende onderdelen netjes op elkaar af te stemmen. Op die manier heb je de keuze uit een aantal verschillende modellen, altijd goed geschikt om op een stijlvolle wijze aan te eten. En net zo lekker, om samen wat aan te drinken. Vier een fijne borrel aan een smalle hoge eettafel, bijvoorbeeld in hoogglans wit of juist met het karakter en de sfeer van hout.

Hoge bar eettafel

De hoge bar eettafel is populair bij veel mensen. En heb je een open keuken? Gebruik de hoge tafel dan om jouw gasten alvast wat in te schenken of te laten proeven, terwijl jij aan het koken bent. Het is op die manier een heel gezellig geheel, waarmee je zorgt voor de ontspannen sfeer die je misschien wel kent van landen zoals Spanje, Italië en Griekenland of Portugal.

De hoge eettafel is er voor 2 personen, net als in grotere afmetingen voor 3 of voor 4 personen. Ideaal om samen aan te zitten om een wijntje of iets anders te drinken, of om alvast plaats te nemen terwijl er nog iemand staat te koken.

Smalle hoge eettafel

De smalle hoge eettafel is goed te combineren met typische barkrukken, net als met hoge stoelen. Die hebben een rugleuning, waardoor ze iets meer comfortabel zitten dan de krukken die je misschien kent. Vergelijk de verschillende modellen, zodat je daar altijd een goede keuze mee maakt.

Hoge eettafel industrieel

Zoek je een hoge eettafel met een industrieel ontwerp of juist in een moderne of andere stijl? Wij helpen je graag inspiratie op te doen, zowel met deze modellen als met de andere eettafels uit ons uitgebreide assortiment. In hoogglans wit, in hout en in andere kleuren, bijvoorbeeld met het zwart van de donkere poten.

Vragen over onze PRODUCT of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?