Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Smiley dekbedovertrekken

Leuke smiley dekbedovertrekken kopen? Een leuke keuze voor kinderen, die daar heel blij van worden en af en toe met elkaar lijken te spreken door alleen maar emoticons te gebruiken. Een vrolijke keuze in de slaapkamer, uiteraard in het bekende geel en in de andere kleuren die je kent van de smileys die je kunt versturen. Voor jongens en voor meisjes, in de diverse afmetingen die je zoekt om het bed op te maken met een dekbedovertrek met een smiley.

De kinder smiley dekbedovertrekken zijn er voor jongens en voor meisjes, net als voor eenpersoonsbedden waar je ook zelf als volwassene op kunt slapen. Daarmee kies je eenvoudig voor een model dat je mooi vindt, in de maat die je nodig hebt. Bij ons uit eigen voorraad, zodat we de verzending snel voor je in orde kunnen maken. In hoogwaardig katoen en in synthetische materialen, net als wanneer je zoekt naar flanel of naar katoen satijn.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Kinder smiley dekbedovertrekken voor jongens en meisjes

De kinder smiley dekbedovertrekken zijn er voor jongens en voor meisjes, dankzij de diverse kleurrijke prints. In opvallend geel met zwart voor de traditionele emoticons, net als in andere opvallende kleuren om het bed mee op te maken. Maak er een feestje van voor de kinderen om lekker vroeg naar bed te gaan, zodat jij het daar bovendien ook een stuk gemakkelijker mee krijgt. Bestel meteen online, dan zorgen wij naar de snelle verzending naar jouw adres.

Smiley kinder dekbedovertrekken in maat 120x150

Een van de smiley dekbedovertrekken kopen voor kinderen? Bekijk de modellen in bijvoorbeeld 120x150, goed geschikt om een bed van 60x150 of 70x150 mee op te maken. Met links en rechts voldoende overhang, die de warmte vasthoudt en er bovendien voor zorgt dat je kleine zich tijdens zijn of haar slaap vrij kan bewegen.

En voor de allerkleinsten op zoek naar andere leuke dekbedovertrekken? Wat dacht je van de prints van Dora, doe inspiratie op met alle dekbedovertrekken voor kinderen, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken.

Online smiley dekbedovertrekken bestellen

Online een van de dekbedovertrekken met een smiley bestellen? Bekijk de verschillende prints en plaats je bestellen, dan gaan wij er meteen voor je mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel in huis hebt. Om het bed van de kinderen alvast mee op te maken en ze daar op een leuke manier mee te verrassen. Of om daar samen mee aan de slag te gaan, waarna je die avond geen kind aan ze zal hebben als het tijd is om naar bed te gaan.

Smiley kinder dekbedovertrekken van flanel of andere materialen

De smiley kinder dekbedovertrekken kun je kopen in katoen en in polyester of microvezel, net als de luxe materialen zoals flanel en katoen satijn. Heerlijk zacht en met een mooie subtiele glans, voor een stralende keuze op het bed en in de rest van de slaapkamer. Koop jouw dekbedovertrek met een smiley online, dan zorgen wij ervoor dat je het bed er snel mee kunt opmaken.

Kees
Kan ik je helpen?