Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Kerst

Een leuke kerst dekbedovertrek kopen? Om heerlijk weg te dromen bij het fijne en warme idee van de kerstdagen. Vlak voor kerst of ook de rest van het jaar, om daar alvast van te kunnen genieten. Met daarop de kerstman met z’n grote baard of wellicht de sneeuwman. Ben je gek op Rudolph en de rendieren of juist op de mooie rode kleur die je overal zal zien? Geniet van de schitterende lichtjes en andere mooie kleuren, binnen de dekbedovertrekken van kerst die je kunt kopen.

Je hebt online de keuze uit kerst dekbedovertrekken in een aantal verschillende stijlen. Bovendien kies je eenvoudig uit de beschikbare maten, voor de afmetingen die jij nodig hebt. Voor een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed, net als voor een kinderbed dat je er mee op wilt maken. Beschikbaar in katoen of in andere materialen, zoals katoen satijn en flanel. Maak een luxe keuze of zorg voor een anti-allergie kerst dekbedovertrek, zodat je het bed daarmee mooi op kunt maken.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken kerst in verschillende stijlen

De dekbedovertrekken van kerst zijn er in verschillende stijlen. Lekker druk met een grote kerstman en de verschillende herkenbare kleuren. Of heel ontspannen en rustig, met een paar kleuren en veel wit. Op die manier heb je de keuze uit allerlei varianten, altijd rondom de feestdagen die je het liefst viert. Maak er het bed mee op om af te tellen tot de Kerstdagen of gebruik de overtrek de rest van het jaar om er alvast naar uit te kunnen kijken.

Heb je het snel warm in bed en zorg je naar een kerst dekbedovertrek die daar wat aan kan doen? Dan is katoen een goede keuze, dankzij de verkoelende werking van het materiaal. Terwijl katoen satijn en flanel juist bekend staan om hun luxe subtiele glans en ook linnen bijzondere eigen eigenschappen te bieden heeft. Verder kun je gebruik maken van synthetische materialen zoals polyester en microvezel, zodat je er alle kanten mee op kunt.

Eenpersoons kerst dekbedovertrekken en andere maten

Uiteraard zijn de kerst dekbedovertrekken er in 140x200, voor de eenpersoonsbedden. De standaardmaat, op basis van de maat van het matras dat je daarop kunt gebruiken. Voor een bed. Van 80x200 of 90x200, inclusief de belangrijke overhang aan de linker- en rechterkant. Op die manier kun je voor een tweepersoonsbed gebruik maken van een kerst dekbedovertrek in 240x200. Voor een bed van 160x200 of 180x200, om er samen onder te kunnen slapen. En zoek je naar 120x150 voor een kinderbed? Ook daarvoor hebben we de dekbedovertrekken met kerst natuurlijk netjes voor je op voorraad.

En voor de rest van het jaar op zoek naar iets anders? Bekijk dan de brocante dekbedovertrekkenof doe inspiratie op met alle overtrekken die er beschikbaar zijn. Wij helpen je graag inspiratie op te doen.

Kerst dekbedovertrekken kopen

Een van de kerst dekbedovertrekken kopen? Wij maken het je online graag gemakkelijk, direct bij ons uit de eigen voorraad. We gaan meteen met jouw online bestelling aan de slag, zodat je jouw bed er snel mee kunt opmaken. Om alvast uit te kijken naar kerst of de nachtjes binnenkort af te kunnen gaan tellen.

Kees
Kan ik je helpen?