Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Slaap hoekbank

Slaap hoekbank gezocht? Het combineert een mooie ruime bank met een heerlijk model om op te slapen. Ideaal als je regelmatig logees hebt of als je zelf nog wel eens in slaap valt op de bank.

Je hebt de keuze uit verschillende modellen, die natuurlijk beschikbaar zijn in de kleur waar jouw voorkeur naar uitgaat. Zoek je bijvoorbeeld naar een mooie grijze, een bruine of een zwarte bank? De modellen zijn goed geschikt om op te slapen, dankzij de speciale slaapfunctie die er aanwezig is.

Bekijk zowel de goedkope hoekbanken als de modellen met een specifieke slaapfunctie, waar je op een fijne manier gebruik van kunt maken. Bovendien kun je zelfs een slaap hoekbank met opbergruimte bestellen, om het laken en bijvoorbeeld het kussen netjes op te bergen. 

Slaap hoekbanken van hoge kwaliteit

Zoek je naar slaap hoekbanken van hoge kwaliteit, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt? Dan is het een uitstekend idee om gebruik te maken van lease. Je kunt rekenen op een luxe slaap hoekbank, terwijl je daarvoor pas betaalt vanaf het moment dat je er gebruik van maakt.

Je kunt heerlijk slapen op de bank en er natuurlijk goed op zitten, bijvoorbeeld om je favoriete televisieseries en films te kijken. Dankzij lease kun je er goedkoop gebruik van maken, omdat je de kosten spreidt over de periode dat je er daadwerkelijk op kunt zitten. Een slaap hoekbank is op die manier een uitstekende keuze, zonder dat je daar een hoge prijs voor hoeft te betalen.

Slapen op een hoekbank

Slapen op een hoekbank en benieuwd hoe dat werkt? Je hebt standaard al goed de ruimte, dankzij de hoek in het model. Een deel van de banken heeft een speciale slaapfunctie of zelfs opbergruimte beschikbaar. Op die manier heb je altijd alles bij de hand om het bed in een handomdraai op te maken. Het is een extra bed in huis, bijvoorbeeld als er onverwachts toch iemand wil blijven overnachten.

Slaap hoekbank in kunstleer of echt leer

De slaap hoekbank kun je bestellen in stof, in kunstleer of in echt leer. Je hebt de keuze uit mooie materialen, waarmee je kiest voor een luxe model van goede kwaliteit. Val jij binnenkort heerlijk op de hoekbank in slaap of ben je benieuwd naar de andere modellen? Ontdek de banken voor lease, beschikbaar als 2,5-zits, 3-zits en als hoekbank. De mooie banken zijn goed van kwaliteit en niet duur, omdat je daar pas vanaf het moment dat je erop zit voor hoeft te betalen.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?