Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Grote bankstellen

Grote bankstellen kopen, om met z’n allen heerlijk op te ontspannen of gezellig samen te komen? Je hebt de keuze uit 2,5-zits en 3-zits banken, net als hoekbanken waar jullie allemaal tegelijk op passen. En minstens zo belangrijk, dankzij de lange delen is het een heerlijk plek om lekker onderuit te zakken en te genieten van jouw favoriete serie of een goede film.

Zoek je naar extra grote bankstellen, zonder dat daar een extra grote prijs bij hoort? Je kunt onze bankstellen goedkoop bestellen, omdat je daar een vast laag bedrag per maand voor betaalt. Het is de makkelijkste manier om op de kosten te besparen, ook als je XXL bankstellen zoekt om allemaal samen op te kunnen zitten.

Ruime bankstellen in leer of stof

Zoek je een U-bank met slaapfunctie of gaat het je om een andere grote bank om gezellig op samen te komen? De grote bankstellen zijn er in stof en in leer, waardoor je daar in allerlei uitvoeringen gebruik van kunt maken. Een mooie keuze in XXL, zodat je nooit meer ruimte te kort komt tijdens een avondje televisie kijken of als jullie samen van een spannende film willen genieten.

Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, zodat je in leer of in stof kiest voor een van de goedkope grote bankstellen. Extra groot en in XXL, of als 2,5-zits, 3-zits of hoekbank. Een mooie keuze voor bij jou thuis, waar je pas voor betaalt vanaf het moment dat je de bank bij je thuis hebt staan.

Ruime XXL bankstellen

Zoek je naar ruime XXL bankstellen, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt? Wij combineren het beste uit twee werelden. Je kunt wél rekenen op een lekker grote bank, terwijl je daar niet de hoge prijs voor betaalt die daar vaak bij lijkt te horen. In plaats daarvan betaal je een vast laag bedrag per maand, waarvoor jij zo snel mogelijk een grote nieuwe bank hebt staan.

Grote bankstellen kopen

Onze grote bankstellen kopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Jij kunt een keuze maken uit de banken voor lease die er beschikbaar zijn. Stel de bank samen zoals je die voor ogen hebt, om jouw interieur op een prachtige nieuwe manier in te richten.

Uiteraard is de levering van jouw XXL bank gewoon gratis, net als de montage bij jou op locatie. En is er tijdens de levensduur van de bank een keer wat aan de hand? Ook het onderhoud is gewoon bij de prijs inbegrepen, waardoor je daar natuurlijk geen extra kosten voor hoeft te maken. 

Vragen over onze grote bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?