Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Luxe Vliegengordijn - Magnetisch Anti-Insecten Hor

(1)

Merk
Levertijd
1 tot 3 werkdagen
Variant
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Luxe Vliegengordijn - Magnetisch Anti-Insecten Hor

Het zonnetje komt weer tevoorschijn en het wordt dus weer tijd om de deur open te doen voor wat gevoel met de buitenwereld én een verkoelend windje. Allemaal leuk en aardig, maar het heeft ook een nadeel dat vervelende vliegjes en insecten die ongevraagd binnen komen vliegen. Vooral als je gaat slapen zijn die irritante muggen enorm vervelend. Gelukkig heb je er dankzij deze deal nooit meer last van!

Makkelijk te bevestigen
De magnetische hordeur is eenvoudig te bevestigen, waardoor je vliegen en muggen binnen no-time geen kans meer geeft om je woning binnen te komen. Daarmee is het een must-have als je deze zomer ongestoord wil genieten!

Kind- en diervriendelijk
Door het gebruik van een nieuw model glasvezel in plaats van het ouderwetse nylon gaas, heeft het FlinQ Magnetisch Vliegengordijn aan kwaliteit gewonnen. De magneten, verdeeld over de lengte van het gordijn, houden de vliegenhor op zijn plaats. Door de gewichtjes onderaan kun je gemakkelijk in en uit lopen, waarna het gordijn weer direct sluit. Het vliegengordijn is kind- en dier vriendelijk, waardoor ook kleine kinderen en huisdieren eenvoudig en zonder zorgen naar binnen en buiten kunnen blijven lopen.

Klittenband
Het vliegengordijn is makkelijk te bevestigen met het meegeleverde klittenband. Als de warme dagen weer voorbij zijn en de deur weerdicht gaat, dan haal je de hor er weer even makkelijk vanaf. Als de klittenband reeds is bevestigd, hoeft u enkel het vliegengordijn erop te plakken en(eventueel) vast te hangen met de bijgeleverde extra punaises.

Twee maten
Het FlinQ Magnetisch Vliegengordijn is verkrijgbaar in twee verschillende maten (91cm breed of 101 cm). Kies de maat die geschikt is voor jouw deur. De hor is niet in te korten, maar komt met een lengte van 210 centimeter overeen met de doorsnee Nederlandse deur.

Overige informatie
Lengte vliegengordijn: 210 cm
Breedte vliegengordijn: 91 cm
Materiaal: Glasvezel nylon
Kleur: Zwart/Grijs
Inhoud verpakking: vliegengordijn, punaises, klittenband

 

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Beoordelingen (1)

Schrijf zelf een beoordeling

Hr
de hor lijkt van een goede kwaliteit te zijn, ook de magneten sluiten de hor goed als je er doorheen gelopen bent. graag had ik de hor langer gehad en in de lengte inkortbaar. mijn kunststof achterdeur is nl 250 cm hoog en niet 210 wat hier de maximale lengtemaat is.

F W.

  • 1

Laatst bekeken producten

17,99 https://www.dekbed-discounter.nl/luxe-vliegengordijn-magnetisch-anti-insecten-hor.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/429164448/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?