Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Gerelateerde categorieën

Strijkvrij dekbedovertrek

Een strijkvrij dekbedovertrek kopen? De ideale keuze om het bed makkelijk mee op te maken. Direct uit de wasmachine, voor een comfortabele nacht waarna je weer heerlijk fris wakker zal worden. Jouw overtrek wassen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het strijken. Het materiaal plooit niet of nauwelijks, waardoor je het bed er meteen mee kunt opmaken en je daarmee zorgt voor de luxe uitstraling zoals in een mooi hotel.

Uiteraard heb je de keuze uit een aantal verschillende stijlen voor een dekbedovertrek die strijkvrij is. En bekijk bovendien de verschillende maten, zowel voor een eenpersoonsbed als een tweepersoonsbed. Lekker breed in 140x200 of in 240x200, waarmee je ervoor zorgt dat er links en rechts voldoende overhang is. Op die manier koop je eenvoudig online een mooi dekbedovertrek, waarmee je het bed meteen kunt opmaken nadat je die online bij ons uit eigen voorraad bestelt.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken strijkvrij in verschillende stijlen

De dekbedovertrekken strijkvrij kopen en benieuwd naar de stijlen die er beschikbaar zijn? Je kunt de goedkope modellen kopen in een effen kleur zoals zwart, wit, grijs of bruin. En ga je liever voor strepen, stippen of een ander patroon? Bekijk de diverse stijlen en zorg daarmee voor een mooi contrast of een bijzondere uitstraling in de slaapkamer. Gewoon online te bestellen, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan en de verzending in orde maken.

Beschikbaar voor een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed, net als in een aantal andere maten. Op die manier kun je een strijkvrij dekbedovertrek kopen, waarmee je voorkomt dat je na het wassen eerst moet gaan strijken om het bed daarmee op te maken. In elastische en stretch-materialen, die er tijdens het opmaken voor zorgen dat ze mooi glad trekken, zodat je daar zelf niet eerst mee aan de slag hoeft.

Eenpersoons strijkvrije dekbedovertrekken en andere maten

Een van de eenpersoons strijkvrije dekbedovertrekken kopen? Beschikbaar in 140x200 voor een bed van 80x200 of 90x200, net als in de diverse andere maten waar je naar op zoek bent. Als goede keuze voor hoge kwaliteit, in een afmeting om het bed comfortabel en mooi mee op te maken. En bekijk daarnaast de modellen in 240x200 voor een tweepersoonsbed, zodat je met het dekbedovertrek dat strijkvrij is altijd een goede keuze maakt.

Benieuwd naar de rest van ons assortiment, op basis van de verschillende materialen? Bekijk bijvoorbeeld het hoogwaardige zijde. Of doe online inspiratie op met de andere overtrekken, zowel in de verschillende materialen als op basis van de verschillende maten en om het bed heel eenvoudig mee op te maken.

Online strijkvrije dekbedovertrekken bestellen

Online een van de goedkope strijkvrije dekbedovertrekken kopen? Je kunt ze online bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Dat betekent dat wij er meteen voor je mee aan de slag gaan en de verzending in orde maken. Zo heb jij de nieuwe dekbedovertrek snel in huis, om die strijkvrij op je bed te kunnen leggen en daarna lekker onder de wol te kruipen. Heerlijk comfortabel dankzij de goede kwaliteit, terwijl je een scherpe prijs betaalt. Bestel meteen online, dan zorgen wij voor de vlotte verwerking en verzending.

Kees
Kan ik je helpen?