Voordelen boxspring

De voordelen van een boxspring? Daar zijn er veel van, zowel gericht op het slaapcomfort als op de uitstraling van het mooie bed. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor dit type bed en zijn de ervaringen daarmee uitstekend. Je kiest voor goede kwaliteit met een mooi hoog bed, bestaande uit meerdere lagen matrassen. Zoals gezien in een luxe hotel waar je graag nog een nachtje zou slapen, maar dan gewoon bij jou in de slaapkamer.

We zetten de voordelen van een boxspring voor je op een rij, zodat je zelf na kunt gaan of dit ook voor jou een goede keuze is. Waarna je het bed online kunt kopen, op basis van de ervaringen van andere klanten en vanuit het uitgebreide assortiment dat er online beschikbaar is.

Bekijk alle boxsprings

De voordelen van een boxspring

Benieuwd naar de voordelen van een boxspring? We zetten er een paar voor je op een rij:

 • Heerlijk slaapcomfort: 2 of 3 matrassen

  Een boxspring bestaat uit een matrasbodem, met daarop een matras en vervolgens een eventuele matrastopper. Dat betekent tot 3 matrassen op elkaar, om daar heerlijk op te kunnen slapen. Niet voor niets de keuze in veel luxe hotels, die er daarmee voor zorgen dat je de volgende morgen volledig ontspannen wakker zal worden.
 • Hoge bedden met uitstraling

  Naast het voordeel van de vele matrassen kies je met een boxspring bijna automatisch voor een mooi hoog bed met uitstraling. Er bestaan ook lagere modellen, maar in de meeste gevallen is het bed een stuk hoger dan een traditioneel model met bijvoorbeeld een lattenbodem.
 • In allerlei mooie kleuren

  De boxspring bedden zijn er in allerlei kleuren, waaronder zwart, grijs, bruin en blauw. Dat betekent dat je de keuze hebt uit mooie kleuren, die je goed kunt combineren met de rest van de inrichting in de slaapkamer. Dankzij de diverse kleuren zijn de ervaringen met boxsprings zeer goed. Je kunt de kleur immers afstemmen op je eigen voorkeur.
 • Met bijpassend hoofdbord en mooie poten

  De boxspring bedden kun je helemaal compleet kopen. Dus met de 2 of 3 matrassen en daarnaast met de bijbehorende poten en een luxe hoofdbord. Het complete plaatje, gewoon bij jou in de slaapkamer.

De ervaringen met boxspring bedden zijn uitstekend. Mede dankzij de verschillende maten die er beschikbaar zijn, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken.

Ruim aanbod boxsprings bij Dekbed-Discounter

Je hebt online de keuze uit een ruim aanbod boxsprings, waarmee je de voordelen en ervaringen op je gemak zelf kunt ontdekken. En heb je vragen? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.