Wat is een goede boxspring?

Een goede boxspring kopen en benieuwd hoe je daarvoor een keuze maakt? Het is vooral belangrijk om goed te kijken naar zowel het materiaal van het middelste of bovenste matras en de uitstraling van het totale bed. De fijne en zachte ondersteuning zijn in combinatie met de looks van een boxspring namelijk twee belangrijke redenen om daarvoor te kiezen.

We kennen de beste boxsprings over het algemeen uit hotels waar we van dromen. Daar is de kwaliteit van de bedden goed en zorgen ze voor een robuuste uitstraling van de gehele slaapkamer. Een goed boxspring bed kiezen vraagt wat dat betreft om de focus op twee verschillende elementen.

Bekijk alle boxsprings

Hoe kies je een goede boxspring uit?

Om te bepalen welke boxspring goed is kijk je eerst naar de uitstraling van het bed. Je wilt een mooi bed neerzetten, waarmee je er net als in een hotel voor zorgt dat je daar heerlijk op kunt slapen. En waarvan je zin krijgt om in bed te duiken, zelfs als het eigenlijk nog helemaal geen tijd is om naar bed te gaan. Dat is de kwaliteit van een boxspring, zodat je een betere nachtrust zal ervaren door eerder naar bed te gaan.

En aan de andere kant is er natuurlijk de technische kwaliteit van een goede boxspring. Het gaat dan veel meer om de kwaliteit van het matras. We onderscheiden grofweg de Bonell-matrassen en de pocketveringmatrassen, afhankelijk van waar je voorkeur naar uitgaat. De Bonell-matrassen zijn goedkoper, terwijl je met pocketvering zorgt voor een betere ondersteuning. Wat een goede Boxspring is voor jou hangt af van je slaapvoorkeuren.

Ga voor kwaliteit met de beste materialen

Wij zorgen er met een boxspring in ieder geval voor dat je kunt rekenen op goede kwaliteit materialen. Goede kwaliteit voor het matras waar je op zal liggen, zodat je daar ontspannen op slaapt. Met de juiste ondersteuning voor je lichaam, zodat je ’s morgens wakker kunt worden zonder pijntjes en je klaar bent voor een nieuwe dag. Een prettig idee, waarmee je ervoor zorgt dat het boxspring bed slaapt zoals in de hotels waar je de beste modellen vindt.

We zetten een aantal tips voor je op een rij om een goed boxspring bed te kopen, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt. Het is daarbij vooral belangrijk om altijd uit te gaan van wat jij zoekt in een bed. Moet de boxspring vooral heerlijk zacht en comfortabel zijn of gaat het je om de stoere uitstraling daarvan? In dat twee geval heb je een hoger bed nodig, in het eerste geval kun je het best kijken naar een zo zacht mogelijk matras.

Goede boxspring voor de slaap

Een goede boxspring voor de slaap kopen? Zorg voor voldoende ondersteuning. Voor als buikslaper kun je maar beter een stevig matras kiezen. En slaap je graag op je rug of op je zij? Dan mag het matras wat minder hard zijn, zodat je er lekker in weg kunt zakken. Zoals in een luxe hotel met de beste boxspring, die je gewoon online kunt kopen om daar thuis in je eigen slaapkamer gebruik van te kunnen maken.