Wat is een boxspring?

Wat is een boxspring? Het is een bed op basis van een matrasbodem, met daarop een tweede matras voor de juiste ondersteuning tijdens je slaap. Eventueel kun je er een matrastopper op leggen, waardoor het comfort verder toeneemt of je het mogelijk is om de stevigheid te vergroten. Een tweede belangrijke vraag is ‘wat is een goede boxspring’. Het antwoord daarop is iets gecompliceerder, omdat het sterk samenhangt met de manier waarop je zelf het liefst slaapt. Een boxspring slaapt niet automatisch beter dan een ander bed, maar biedt wel de mogelijkheid tot ultiem comfort. Bovendien is er sprake van een aantal verschillende soorten, aan de hand waarvan we je online graag helpen een goede keuze te maken.

Bekijk alle boxsprings

Verschillende soorten boxsprings?

We onderscheiden een aantal verschillende soorten boxsprings:

Bovendien heb je de keuze uit boxspring bedden voor 1 of 2 personen. Vergelijk de verschillende soorten, zodat je op basis daarvan een goede keuze kunt maken. Voor een goedkoop bed zonder allerlei mogelijkheden waar je wellicht geen gebruik van maakt. Of voor een luxe boxspring, op basis van een hoogwaardig matras en een uitstekende ondersteuning door de matrasbodem. Verder heb je binnen de boxsprings de keuze uit modellen met handige opbergruimte en bedden die je elektrisch kunt verstellen. Het grote voordeel daarvan is dat je het bed eenvoudig omhoog kunt zetten. Bijvoorbeeld om nog wat te lezen of ontspannen op te staan, zonder dat je daarvoor gebruik hoeft te maken van een kussen tegen het hoofdbord of je daar handmatig mee aan de slag moet.

Wil je weten wat een goede boxspring is? Zorg er dan voor dat je goed kijkt naar de stevigheid van de matrasbodem en de ondersteuning die het matras daarop biedt. Vaak wordt er net als in de hotelbedden gebruik gemaakt van pocketveren, waarbij de kwaliteit daarvan bepaalt hoe lekker je erop kunt slapen. Bovendien kun je gebruik maken van een matrastopper, die in combinatie met de andere matrassen bepaalt hoe lekker een boxspring zal slapen.

Bestel jouw boxspring

Een boxspring kopen en dat het liefst online doen? Wij maken het je graag gemakkelijk. Maak een keuze uit de verschillende boxspring bedden die er beschikbaar zijn of stel onze specialisten je vragen. Ze vertellen je graag meer over de diverse type bedden en hoe die aansluiten bij jouw slaapwensen. En kies de boxspring bovendien op basis van de uitstraling daarvan. Hotels kiezen niet voor niets voor deze bedden, ze zorgen daarmee voor een luxe uitstraling in de slaapkamer. Dankzij een robuust geheel, waarop je heerlijk in slaapt kunt vallen en waar je als je naar bed gaat heel ontspannen op neer kunt ploffen. Vergelijk online onze boxsprings, zodat je die meteen kunt bestellen en je daarmee een uitstekende keuze maakt.