Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Waarom een boxspring?

Een bed of een boxspring kopen? Een belangrijke keuze, want die is van grote invloed op het slaapcomfort dat je ervaart. En de keuze is van invloed op de uitstraling van het bed in de slaapkamer. Het slaapcomfort en de uitstraling van het bed zijn twee belangrijke elementen, op basis waarvan het interessant kan zijn om een boxspring te kopen.

Benieuwd waarom mensen een boxspring kopen? Voor de meesten gaat het om het ultieme comfort. Dankzij een dik matras, bovenop een matrasbodem. Met helemaal bovenop eventueel een matrastopper, waardoor er drie lagen op elkaar komen te liggen.

Bekijk alle boxsprings

Een bed of een boxspring?

Iedere boxspring is een bed, maar andersom is dat niet het geval. Niet ieder bed is een boxspring. In plaats daarvan onderscheiden we bijvoorbeeld ook de lattenbodem, als een goed alternatief op basis van een andere bodem.

De keuze uit een van de beiden heeft vooral te maken met het comfort dat je zoekt, in relatie tot de manier waarop het bed eruit zou moeten zien. De boxspring staat bekend om de massieve uitstraling, dankzij de dubbele laag met matrassen en een eventueel topmatras. Het is mogelijk om het bed op pootjes te zetten, waarmee je een hoogte kunt creëren tot wel 65cm. Op die manier ontstaat er een robuust en statig geheel, dat ook als je er geen gebruik van maakt zorgt voor een mooie keuze in de slaapkamer.

Wanneer kies je voor boxspring?

Benieuwd waarom een boxspring een goede keuze is voor veel mensen? Je kiest voor een mooi bed, waar je bovendien op een heerlijk ontspannen manier op kunt slapen. De matrasbodem zorgt voor stevigheid, maar op basis van ultiem comfort. Zachter dan een lattenbodem, waardoor het matras daar bovenop beter veert. Dat tweede matras is het matras dat zorgt voor de ondersteuning van je lichaam, op basis van de belangrijke ondersteuningszones.

Tip: het is bij een boxspring gebruikelijk om een matrastopper te gebruiken. Je zorgt daarmee voor een zachter of harder matras, afhankelijk van hoe je graag slaapt. Bovenop het matras dat de ondersteuning biedt, voor het ultieme comfort.

Koop een boxspring bij Dekbed-Discounter!

Ontdek online wat een boxspring is en hoe je kiest tussen dat type of een ander bed. Zoals een lattenbodem op basis van de traditionele bedombouw, afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uitgaat.

We maken het je bij Dekbed Discounter gemakkelijk om een bed of boxspring te kopen. Altijd op basis van goede kwaliteit en natuurlijk afgestemd op jouw slaapwensen. Met de juiste afmetingen van het bed, een specifieke kleur of op basis van het type waar je naar op zoek bent. Zo maak je met een boxspring en een bed altijd een goede keuze. En benieuwd waarom een boxspring of een bed voor jou geschikt is? Uiteraard staan onze specialisten voor je klaar, om je daar meer over te vertellen. Bestel jouw bed meteen online of neem contact met ons op, we horen graag van je.

Kees
Kan ik je helpen?