Boxspring maten

De boxspring maten vergelijken, om daar een goede keuze uit te maken? Dankzij ons brede assortiment kun je bijna een boxspring op maat kopen. Netjes afgestemd op de breedte en de lengte die je zoekt, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt. Wij zetten de maten voor je op een rij en helpen je daar bovendien graag een beetje mee op weg. Aan de hand van de gebruikelijke en de meer bijzondere maten, zodat je weet in welke gevallen je daar met een boxspring gebruik van kunt maken.

Bekijk alle boxsprings

Welke boxspring maten zijn er?

We zetten de beschikbare maten voor de breedte en de lengte voor je op een rij, aan de hand waarvan je bijna een boxspring op maat zou kunnen samenstellen:

  • Breedtematen van boxsprings

    De boxspring maten die beschikbaar zijn vergelijken? Het gaat om 100cm, 140cm, 150cm, 160cm, 180cm en 200cm aan breedte. Op die manier zorg je voor een ruim 1-persoonsbed, een twijfelaar of een van de maten voor een groot tweepersoonsbed. Je hebt de keuze uit een aantal verschillende maten, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt voor bij jou in de slaapkamer.
  • Lengtematen van boxsprings

    Daarnaast heb je binnen de boxspring maten de keuze uit een paar verschillende lengtes. Je kunt gebruik maken van 200cm of van 210cm, zodat je een aantal aantrekkelijke combinaties kunt maken.

Wanneer kies je voor welke boxspring maat?

En benieuwd wanneer je welke afmetingen van een boxspring nodig hebt of waar jij het best voor kunt kiezen? Om jouw boxspring op maat samen te stellen is het verstandig om je twee dingen af te vragen. Welke maat heb je nodig voor de breedte en zoek je naar extra lengte voor het bed? In de breedte is 100cm een ruime keuze voor een 1-persoonsbed. Met 140x200 en met 150x200 kies je voor een twijfelaar. Daarin kun je met 1 persoon heel ruim slapen en er af en toe gebruik van maken met 2 personen

Zoek je een boxspring voor 2 personen? Dan is 160x200 de gebruikelijke maat in Nederland. Met voldoende ruimte om beiden fijn te kunnen slapen. Met 180x200 kies je voor een groot 2-persoonsbed en de 200x200 bedden staan bekend als kingsize. En zoek je naar extra lengte? Dan zijn de breedtematen ook beschikbaar met een lengte van 210cm, geschikt voor iedereen die langer is dan 185cm.

Koop een boxspring bij Dekbed-Discounter!

Benieuwd waarom een boxspring zo’n goede keuze is? Vergelijk online de boxspring maten en de belangrijke voordelen van deze fijne bedden. Om daarop heerlijk in slaap te kunnen vallen. Dankzij de zachte matrassen die er beschikbaar zijn of op een meer stevig model dat meer ondersteuning zal bieden.

Je kunt de afmetingen van de boxsprings vergelijken, voor een model op maat dat goed aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Of dat past bij de ruimte die er beschikbaar is in de slaapkamer. Wij helpen je aan de hand van de boxspring maten online graag een goede keuze te maken uit het brede assortiment dat er beschikbaar is.