Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspring 160x210Boxspring kopen 160x210

160 is de meest verkochte maat boxsprings. Ben je daarnaast extra lang? Ga dan voor een boxspring 160x210 cm, zodat je voeten niet buitenboord liggen.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Type Boxspring
  • Boxspring Afmeting
  • Kleur
  • Boxspring Materiaal
  • Prijs
    € 299€ 1849

Sorteren

Herstel filters

19 van 19 producten

19 van 19 producten bekeken

Gerelateerde categorieën

Boxspring kopen of leasen Boxspring 180x210 Boxspring 180x200

Boxsprings 160x210 in verschillende stijlen

Een boxspring bed in 160x210 kopen? Het is een van de populaire maten, voor de gemiddeld lange Nederlander. Het bed is goed geschikt voor iedereen die langer is dan 1,85 meter. Op die manier is er voldoende ruimte beschikbaar om je benen goed kwijt te kunnen, zonder dat je voeten klem komen te zitten onder het einde van het dekbed als je die vastmaakt aan de onderzijde. Andersom lig je met je hoofd niet meer bijna tegen het hoofdbord aan, zodat je heerlijk ontspannen slaapt op een extra lange boxspring van goede kwaliteit.

Je kunt met een boxspring in 160x210 standaard rekenen op hoge kwaliteit materialen, zodat je daarmee een degelijke keuze maakt. Voor een van de boxsprings in deze afmeting, die je desgewenst ook elektrisch kunt verstellen. Om het bed omhoog te zetten of weer omlaag te laten gaan, afhankelijk van hoe je er gebruik van wilt maken. Om een boek te lezen of ’s morgens alvast wat televisie te kijken voordat je het bed uitgaat. Wij helpen je online inspiratie op te doen om een mooi bed te kopen. Vanuit de goedkope modellen in de aanbieding, of op basis van lease.

Bekijk alle boxsprings

Hoge kwaliteit materiaal 160x210 boxsprings

Je kunt een hoge kwaliteit boxspring in 160x210 kopen. Elektrisch verstelbaar of met de hand aan te passen. En een model dat je verder niet kunt verstellen, om daar op een goedkope manier gebruik van te kunnen maken. In de aanbieding of daar buiten, dankzij onze vaste lage prijzen voor de bedden van goede kwaliteit. Waarop je heerlijk kunt slapen, zodat je de volgende morgen fris zal ontwaken.

Kijk goed naar de lighoogte van het boxspring bed in 160x210. En bijvoorbeeld naar het type vering in het matras, net als de hoofdborden en de poten die er beschikbaar zijn. Op die manier maak je vanuit de 160x210 boxsprings een uitstekende keuze, waar je nu en de komende jaren veel plezier van hebt. En zoek je niet per sé naar een langer bed, maar gaat het je qua grootte vooral om de breedte? Dan zijn de 200x200cm bedden wellicht een goede keuze voor je. Of doe online inspiratie op met ons complete assortiment.

160x210 boxspring kopen

Een 160x210 boxspring kopen? Bekijk de aanbiedingen voor de goedkope modellen, net als de rest van ons uitgebreide assortiment. En liever boxspring lease? Wij zorgen ervoor dat de luxe boxsprings voor iedereen bereikbaar zijn. Direct bij ons vanuit de eigen voorraad, in de maat waar jij naar op zoek bent of waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Je kunt online een boxspring in 160x210 kopen, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan. Vanuit onze eigen voorraad, zodat je het model snel thuis hebt staan en je daar meteen gebruik van kunt maken. De ideale keuze voor een mooi nieuw bed. Waarmee je zorgt voor maximaal comfort, net als een 160x210 boxspring die zorgt voor een stoere uitstraling bij jou in de slaapkamer.

Kees
Kan ik je helpen?