Wanneer kies je voor een elektrisch dekbed?

Slapen onder een elektrisch dekbed? Heerlijk verwarmd, zodat je niet in een koud bed hoeft te stappen. De ideale keuze tijdens winterse nachten, waarbij de temperatuur het vriespunt bereikt of daar zelfs onder duikt. Is de slaapkamer niet goed geïsoleerd en heb je het vaak koud in bed? Dan is de verwarmde deken een goede keuze, die je eenvoudig online kunt kopen.

Het elektrisch dekbed biedt een aantal belangrijke voordelen. Het dekbed biedt verwarming en voelt daardoor nooit meer koud aan. Bovendien is de deken gemaakt van materialen die de warmte goed vasthouden, waardoor je daar lang van kunt genieten. Zet de deken alvast aan voordat je gaat slapen. Stap in bed en schakel de verwarming uit, omdat je daar nog een tijd lang van kunt profiteren en je heerlijk ontspannen in slaap valt.

Bekijk alle dekbedden

Wat is een elektrisch dekbed?

Benieuwd naar wat een elektrisch dekbed is? Het is een deken met daarin een systeem voor de verwarming. In een aantal geval in verschillende zones, bijvoorbeeld om het deel bij de voeten extra op te warmen. Je stapt dan heerlijk comfortabel in bed, zelfs als je last hebt van koude voeten. Voorkom dat je met sokken aan moet slapen als het buiten en in de slaapkamer te koud is. In plaats daarvan stap je onder een verwarmde deken, zodat je het snel lekker warm hebt.

De elektrische deken kent over het algemeen een aantal verschillende standen. Voor beperkte verwarming waardoor je het niet zo koud zal hebben. Of voor krachtige verwarming, zodat je in een warm bed kunt stappen en je daarin fijn in slaap kunt vallen. In een aantal gevallen is er een stand beschikbaar om het bed snel op te warmen, bijvoorbeeld op het moment dat jij je tanden gaat poetsen of nog even onder de douche stapt.

Tip: je kunt de elektrische deken heel de nacht aan laten staan voor aangename warmte. Er zijn ook modellen die na verloop van tijd automatisch uitschakelen, zodra jij lekker in slaap bent gevallen.

De voordelen van een elektrisch dekbed

Een verwarmd dekbed biedt een aantal belangrijke voordelen. Het warmt het bed alvast lekker op, kan extra warmte bieden bij de voeten en laat zich desgewenst automatisch uitschakelen als jij ligt te slapen. Bovendien heb je met een elektrisch dekbed minder last van transpireren in bed. Het vocht dat vrijkomt verdampt door de warmte. Dat houdt het dekbed beter schoon, waardoor je de deken minder vaak hoeft te wassen.

Hou jezelf extra warm in de koude maanden

Tijdens de wintermaanden last van kou door de slechte isolatie van je slaapkamer? Dan is een elektrisch dekbed met z’n voordelen een uitstekende keuze. En weer eenvoudig op te bergen als de lente aanbreekt of zodra het zomer wordt. Doe daarnaast inspiratie op met onze andere dekbedden, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken. Direct bij ons uit de eigen voorraad, voor een snelle verzending naar jouw adres.