Boxspring kopen: tips

Een boxspring kopen met tips van een expert? Het is belangrijk om goed na te denken over wat je zoekt in een bed. Wil je vooral een bed kopen waarin je heerlijk weg kan zakken? Kies net als de luxe hotels voor een bed met zachte matrassen, zodat je daar lekker op kunt ploffen. En ga je liever voor meer stevigheid? Ook daarvoor is een boxspring goed geschikt, zodat je er ook op je buik goed op kunt slapen.

Benieuwd welke boxspring te kopen en waar je op moet letten? Houd er rekening mee dat de bedden bestaan uit een matrasbodem en een matras daarop, dat zorgt voor de ondersteuning van de verschillende lichaamszones. Het bed kun je compleet maken met een matrastopper. Die zorgt voor de zachtheid of de stevigheid waar je naar zoekt. Handige tips om een boxspring te kopen, voor een bed dat volledig aansluit bij jouw wensen.

Bekijk alle boxsprings

Tips voor het kiezen van een boxspring?

En onze tips voor het kopen van een boxspring? Kies voor een fijn matras en een mooi hoog bed, vooral als je een statig model zoekt. Voor een bed met uitstraling, zoals je die kent uit de luxe hotels waar je graag van droomt en nog en nachtje zou willen slapen. Maar dan gewoon bij jou in de slaapkamer.

Let ook op de kleur van de bedden, want het zijn de donkere modellen die zorgen voor een meer robuuste keuze. Voor een stoer bed in de slaapkamer, dat je mooi op kunt maken met bijvoorbeeld licht beddengoed. Op die manier stel je eenvoudig zelf het bed samen waar je graag op wilt slapen. Met een fijn matras in de juiste afmetingen, afhankelijk van de ruimte in de slaapkamer.

Kies de boxspring dat bij jou past

Kies een boxspring die bij jou past, aan de hand van onze tips. Ga uit van 160cm breedte voor een standaard 2-persoonsbed en voor 180cm breedte voor een breder model. Of kies voor 140cm voor een twijfelaar. Dat is een ruim 1-persoonsbed, waar je af en toe ook samen gebruik van kunt maken. Je kunt online boxsprings vergelijken, zodat je zelf kunt ontdekken welk model jij het best kunt kopen.

Koop jouw boxspring bij Dekbed-Discounter

De boxspring kopen tips online in de praktijk brengen? We maken het je graag gemakkelijk om het juiste bed te kopen. Met de gewenste hoogte en in een mooie kleur. Voorzien van een pocketverenmatras of een matras met Bonell-veren, afhankelijk van waar je naar zoekt. Lekker zacht om in weg te zakken of juist een stuk steviger, zodat je daarmee kunt rekenen op de juiste ondersteuning.