3 Halen 1 Betalen actie.

Ga hier naar de 3 halen 1 betalen actie

Orthopedische kussens

Een van de orthopedische kussens kopen? Een goede keuze voor een fijne nachtrust, waarna je iedere morgen fris wakker zal worden. Zonder pijntjes in de nek, de schouders en bijvoorbeeld in je rug. De juiste ondersteuning door het kussen zorgt ervoor dat je fijn en comfortabel kunt slapen, zonder dat je daar last van krijgt.

De orthopedische kussens staan ook bekend als ergonomische modellen. Afgestemd op de manier waarop jouw nek- en ruggenwervels ten opzichte van elkaar staan. Tijdens het slapen is het belangrijk dat er een rechte lijn tussen de beiden ontstaat. Door de nekwervels in lijn te brengen met de ruggenwervels krijgt jouw lichaam de juiste ondersteuning. Dat voorkomt pijntjes, ten opzichte van situaties waarin je hoofd en nek te hoog of te laag liggen.

Bekijk alle kussens

Orthopedische kussens en andere typen

Je hebt online de keuze uit kussens met een orthopedisch karakter, net als met een ergonomisch karakter. Afgestemd op de manier waarop je het best slaapt. Uiteraard is het daarbij verstandig om rekening te houden met een paar belangrijke zaken:

  • De manier waarop je slaapt

    Slaap je op je zij? Dat is net als slapen op je rug een gezonde keuze. Met name als je op je zij slaapt is een hoger en steviger kussen een goede keuze, voor een goede ergonomie. En een orthopedisch kussen kopen als je op je rug slaapt? Die is iets minder hoog, maar nog altijd hoger dan een kussen dat geschikt is om op je buik te slapen.

  • Het postuur van jouw lichaam

    Ben je stevig gebouwd? Dat vraagt om een orthopedisch hoofdkussen met meer hoogte en stevigheid, vooral als je op je zij slaapt. Andersom kun je met een meer tenger postuur kiezen voor een minder hoog en stevig kussen. Sterker nog, op die manier voorkom je een scheve houding in bed.

  • De hardheid van je matras

    Let tenslotte goed op de hardheid van je matras. Bij een harder matras kun je gebruik maken van een hoger kussen op basis van orthopedie. Een zacht matras vraagt aan de andere kant om een lager kussen, om de ondersteuning niet te hoog te maken.

Binnen de orthopedische en ergonomische kussens heb je bovendien de keuze uit anti-snurk modellen. Goed geschikt om het snurken tegen te gaan, mits je dat doet door je keel in plaats van door je neus. Je zorgt er daarmee voor dat er voldoende ruimte overblijft om door te ademen, waardoor je minder tot geen last zal hebben van het snurken.

Kussens orthopedisch in verschillende materialen

Binnen de orthopedische kussens heb je de keuze uit verschillende maten en materialen. Op zoek naar 60x70 in traagschuim of naar een andere vulling op basis van 60x60 of een van de andere afmetingen? Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je daar online een keuze uit kunt maken. Net als wanneer je zoekt naar de specifiek warme kussens of inspiratie op wilt doen met de rest van onze collectie.

Koop nu jouw orthopedisch kussen

Je kunt online jouw orthopedische kussen kopen. Direct bij ons uit de eigen voorraad. We maken de verzending meteen voor je in orde, zodat jij daar snel de eerste nachten op kunt slapen. Koop een ergonomisch kussen, waarop je iedere ochtend fris wakker zal worden.