4-seizoenen dekbed 240x220

Een 4-seizoenen dekbed 240x220 kopen? Het is de ideale keuze om heel het jaar door gebruik van te maken. In de zomer, de lente, de winter en in de herfst. Niet te warm in de zomer en andersom een deken waaronder je het niet koud zal krijgen als de temperaturen omlaag duiken. Hoe dat kan? Het dekbed bestaat eigenlijk uit 2 delen, die je kunt combineren op basis van het seizoen en de temperaturen in de slaapkamer.

Bovendien kies je met een 240x220 dekbed voor 4-seizoenen voor een grote en populaire maat. Uitstekend geschikt voor (lange) tweepersoonsbedden. De breedte van 240cm zorgt ervoor dat het dekbed aan de linker- en rechterkant op een mooie manier over zal hangen. De lengte van 220cm is geschikt voor zowel de normale maat van 200cm als voor 210cm en 220cm aan lengte. Wat dat betreft heb je voldoende lengte en breedte, zodat je comfortabel onder het dekbed kunt slapen.

Bekijk alle dekbedden

Verschillende mooie stijlen 4-seizoenen dekbed 240x220

Het 4-seizoenen dekbed 240x220 is er in een aantal verschillende stijlen, met name op basis van het materiaal dat je kiest. Zoek je bijvoorbeeld naar een ademende en verkoelende tijk? Dan is katoen daarvoor goed geschikt. Het materiaal heeft een open structuur en voorkomt daarmee dat je zal gaan zweten. Microvezel en polyester zijn daarvoor minder goed geschikt, al komen er steeds meer goedkope modellen van goede kwaliteit beschikbaar.

Voor de vulling van het 240x220 4-seizoenen dekbed voor de zomer, winter en de andere seizoenen heb je de keuze uit bijvoorbeeld veren, dons en uit wol of microvezel en polyester. Veren en dons hebben het laagste gewicht, terwijl wol zorgt voor een (zeer) warme deken. Met microvezel en polyester maak je gebruik van een synthetisch materiaal, dat in een aantal gevallen niet meer onder doet aan de natuurlijke alternatieven die er beschikbaar zijn. Bovendien maak je daarmee een 100% veganistische en duurzame keuze.

Een andere dekbed dan 4-seizoenen 240x220 nodig?

Wil je een 4-seizoenen dekbed 240x220 kopen en zoek je daarnaast nog naar andere modellen voor de andere bedden in huis? Of wil je verschillende maten met elkaar vergelijken? Bekijk dan ook het dekbed in 200x200. Houd er rekening mee dat die deken niet goed geschikt is voor een 2-persoonsbed. In plaats daarvan is het een deken voor een twijfelaar van 140x200cm. Op die manier creëer je opnieuw de overhang links en rechts, die ervoor zorgt dat je voldoende ruimte hebt om onder te slapen en dat de warmte behouden blijft. Of doe online inspiratie op met alle mooie dekbedden die je kunt kopen.

4-seizoenen dekbed 240x220 kopen

Wil je een 4-seizoenen dekbed 240x220 kopen? Profiteer van de aanbiedingen of bekijk de rest van onze collectie in katoen en synthetische materialen voor de tijk. En vergelijk veren, dons, wol en de andere materialen voor de vulling. Op die manier kun je een 4-seizoenen dekbed voor een 2-persoonsbed kopen, waarmee wij direct vanuit onze eigen voorraad voor je aan de slag gaan. Snel in huis, zodat je er meteen de eerste nacht onder kunt slapen.