4-seizoenen dekbed 140x200

De ideale dekbed voor een 1-persoonsbed kopen? Dan is het 4-seizoenen dekbed in 140x200 een uitstekende keuze. Om meerdere redenen, want je kiest zowel voor de combinatie van alle warmteklassen als voor de ideale afmetingen om het bed goed mee op te kunnen maken. Maak niet de fout om voor een matras van 80cm of 90cm breed een dekbed te kopen met die breedte. Zorg er in plaats daarvan voor dat je gebruik maakt van 140cm breedte. Op die manier creëer je links en rechts voldoende overhang.

Die overhang van een 4-seizoenen dekbed 140x200 is belangrijk. Het levert drie belangrijke voordelen op. Je kunt het bed er ten eerste mooier mee opmaken, zoals je dat ook kent van de luxe hotels waar je wellicht van droomt of wel eens slaapt. Daarnaast zorg je er in bed voor dat je voldoende ruimte hebt om te bewegen, zonder dat je ineens de deken kwijt bent. Ten derde houdt de overhang links en rechts de warmte van de deken vast, zodat je het in bed niet koud zal krijgen.

Bekijk alle dekbedden

Verschillende mooie stijlen 4-seizoenen dekbedden 140x200

Je hebt binnen de aanbiedingen voor het 4-seizoenen dekbed 140x200 de keuze uit een aantal verschillende stijlen. Zoek je specifiek naar een anti-allergie dekbed? Maak dan gebruik van een synthetische tijk en een synthetische vulling, op basis van microvezel en polyester. Materiaal met een gesloten structuur, waardoor stof en huisstofmijt geen kans krijgen om zich op te hopen. Heb je geen last van allergieën en wil je vooral zorgen voor een verkoelende deken? Dan is het gebruik van katoen waarschijnlijk beter geschikt. Katoen voor de tijk, met veren, dons of wol voor de vulling van het dekbed.

Kijk bij het 4-seizoenen dekbed 140x200 dat je wil kopen goed naar de verschillende warmteklassen. Er is eigenlijk altijd sprake van een zomerdekbed in klasse 4. Gecombineerd met een model uit klasse 2 of 3. Op die manier creëren ze samen een dikke deken uit klasse 1 voor de extreem koude winterdagen of een klasse 2 deken die geschikt is voor de gemiddelde Nederlandse winter. Los kun je zowel de dekens uit klasse 4 en 2 of 3 gebruiken tijdens de zomer, de herfst en de winter.

Meer modellen dekbedden naast 4-seizoenen 140x200

Een 140x200 4-seizoenen dekbed op het oog en daarnaast op zoek naar andere modellen, bijvoorbeeld voor de andere bedden in huis? Bekijk de winterdekbedden bij ons uit de collectie. Of doe op je gemak inspiratie op voor een ander dekbed in huis. Profiteer van onze scherpe aanbiedingen en bekijk de rest van ons uitgebreide assortiment voor bij jou in de slaapkamer.

Koop nu jouw 4-seizoenen dekbed 140x200

Je kunt online jouw 4-seizoenen dekbed 140x200 kopen. Met de ideale afmetingen om het bed goed op te maken. In de materialen waar je naar zoekt, om daar vervolgens ieder seizoen gebruik van te maken. In de zomer, de herfst, de winter en weer in de lente. Zonder dat je het te koud of te warm zal krijgen. Het 4-seizoenen dekbed 140x200 is de ideale keuze, die je online bij ons uit voorraad kunt bestellen. Wij maken de verzending naar jouw adres zo snel mogelijk voor je in orde.