Goede topper voor een boxspring

Een goede topper voor een boxspring kopen? Het is de ideale bovenste laag op een comfortabel bed, zodat je daar fijn op kunt slapen. De topper combineer je met het matras daaronder, zodat je zowel comfortabel als met voldoende ondersteuning op het bed kunt liggen. Het matras biedt de ondersteuning aan de belangrijke zones van het lichaam, terwijl de topper zorgt voor het belangrijke comfort dat je zoekt.

De beste boxsprings zijn over het algemeen uitgevoerd met een topper. Het gaat om een dun matras bovenop het bed, met een dikte van 5 tot 10cm. Dat dunne matras biedt weinig tot geen ondersteuning, maar zorgt vooral voor het comfort waar je in een bed naar op zoek bent. De matrassen onder de topper bieden de belangrijke ondersteuning, waardoor het ook daar niet aan zal ontbreken met een boxspring.

Goede matras toppers bij Dekbed-Discounter

Een goede matras topper kopen en benieuwd waar je op moet letten? Kijk in ieder geval goed naar de dikte van de topper. De modellen van zo’n 10cm bieden over het algemeen meer stevigheid en kwaliteit dan de dunnere modellen. Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken naar het materiaal waarvan de topper gemaakt is.

Een goede topper biedt 5 belangrijke voordelen:

 • Meer comfort
  De topper maakt het bed heerlijk comfortabel. Je hoeft je minder zorgen te maken om de ondersteuning, waardoor je een zachter model kunt kiezen voor op bed.
 • Betere hygiëne
  De topper vangt veel van het (transpiratie)vocht op. De tijk van de topper is kleiner dan die van de matras, waardoor je die eenvoudiger kunt wassen.
  Tip: gebruik een molton en een hoeslaken om ook de topper mooi schoon te houden.
 • Stevigheid op het bed
  Dankzij de topper zal jouw matras niet te hard aanvoelen, terwijl je wel gebruik kunt maken van een stevig model.
 • Langere levensduur van het matras
  Het matras krijgt minder te verduren dankzij de topper die je er bovenop plaatst. Het verlengt de levensduur van het matras.
 • Eén geheel bij twee matrassen
  Slapen jullie op twee losse matrassen, bijvoorbeeld met een andere stevigheid? Dankzij de topper kun je het bed toch opmaken als één geheel.

Beste matras toppers in verschillende maten

Benieuwd naar de beste matras toppers in de verschillende maten? Houd de maat van het matras of de matrassen die eronder liggen aan. Dat betekent dat het waarschijnlijk gaat om 160x200 of 180x200. Het grote verschil is dat de topper minder hoog is dan het reguliere matras.

Je kunt een goede topper kopen voor alle boxsprings, uiteraard gewoon bij ons uit de eigen voorraad. En wil je de toppers eerst een keer zelf komen ervaren? Kom naar onze beddenwinkel in Gouda, waar we ze natuurlijk voor je hebben liggen.

Vragen over de beste toppers of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je! Wist je dat je naast boxsprings ook banken kunt leasen?