Zachte matrassen

Een zachte matras kopen? Het is een heerlijk comfortabele keuze. Je kunt er lekker in wegzakken, waardoor je geniet van het gevoel zoals je dat wellicht kent uit hotels. Wij hebben de zachte matrassen gewoon voor je op voorraad, waardoor je daar online op je gemak een keuze uit kunt maken. We gaan meteen met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw keuze zo snel mogelijk op je bed kunt hebben liggen. Let op: ben je een buikslaper. Pas op met een te zacht matras. Dat maakt het moeilijker om te ademen zonder je nek helemaal te draaien en kan een holling in de rug veroorzaken. Je kunt gebruik maken van een zacht regulier matras, net als van een zacht topmatras. Dat laatste is de aanbeveling indien je een boxspring bed hebt staan. Je voorkomt daarmee dat het onderste matras te zacht is, terwijl je wel het fijne comfort kunt ervaren. Op die manier heb je de keuze uit verschillende modellen, die je bij ons gewoon online kunt kopen.

Bekijk alle matrassen

Hoge kwaliteit zachte matrassen

We zorgen ervoor dat je een zacht matras kunt kopen van hoge kwaliteit. Op basis van goede materialen, die de schouders en de heupen voldoende ondersteunen. Met name bij de zachte materialen is het belangrijk om daar goed op te letten, aangezien dit niet standaard het geval is. Tip: voorkomt dat de onderrug gaat ‘hangen’ in het matras. Er zou dan teveel spanning op de wervelkolom komen te staan, waardoor je last kunt krijgen van spierpijn. Een matras dat zacht is moet dus voldoende ondersteuning bieden, op de belangrijke drukpunten in het lichaam. Dat voorkomt bijvoorbeeld dat je last krijgt van tintelende armen en benen. Uiteraard geldt dit zowel voor een zachte matras topper als een regulier matras dat voldoende zacht is om toch heerlijk comfortabel aan te voelen.

Zachte matrassen: voor een goede nachtrust

Kies het topmatras zacht op het moment dat je houdt van een aangenaam comfort. En wil je er aan de andere kant ook voor zorgen dat je lichaam voldoende ondersteuning krijgt? Bekijk dan onze harde matrassen. Bijvoorbeeld om daar een zachte matrastopper op te plaatsen, zodat je geniet van de beste van beide werelden. Houd er in algemene zin rekening mee dat de zachte matrassen over het algemeen niet de beste ondersteuning bieden. Te hard is ook niet nodig, maar een stevig model zorgt wel voor ondersteuning van bijvoorbeeld de billen, de heupen en de schouders.

Zachte matrassen kopen

Een van de zachte matrassen kopen en daarvoor benieuwd naar de modellen die er beschikbaar zijn? We zetten ze graag voor je op een rij, vanuit onze eigen voorraad. Bekijk ons online assortiment. Met zachte matrassen voor 1 persoonsbedden en 2 persoonsbedden, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Bekijk de modellen in 200, 210 of 220cm, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken. Voor een matras waarin je heerlijk weg kunt zakken. Voor een ervaring zoals je die ook in de slaapkamers van een goed hotel hebt. Bestel jouw zachte matras vandaag nog!