90x190 matrassen

Een matras in 90x190 is iets korter dan gemiddeld, waarmee je kiest voor een compacter bed dat ook goed in een kleinere slaapkamer past. Bekijk de matrassen in zacht, medium of stevig, waarmee je ervoor zorgt dat je ontspannen kunt slapen. Wij zorgen er met de brede collectie 90x190 matrassen in katoen, dons en andere materialen voor dat je daar zelf een keuze uit kunt maken. Voor traagschuim of voor koudschuim, net als voor polyester, voor microvezel of voor latex. Afgestemd op jouw wensen, gewoon beschikbaar bij ons vanuit de eigen voorraad.

Bekijk alle matrassen

Matrassen 90x190 in verschillende stijlen

Je kunt de matrassen in 90x190 kopen in de stijl waar je naar op zoek bent. Voor een pocketvering of een boxspringmatras, afhankelijk van wat je zoekt. En in wit of in een specifieke kleur, zodat je die mooi kunt afstemmen op de rest van het bedt dat je hebt staan. Je hebt zowel in de aanbieding als binnen de rest van onze collectie de keuze uit goedkope 90x190 matrassen. Altijd goed van kwaliteit en daarmee een heel fijne keuze voor bij jou in de slaapkamer.

Hoge kwaliteit materiaal 90x190 matrassen

Kies voor hoge kwaliteit materiaal 90x190 matrassen. In dons en in katoen, net als in koud- en traagschuim. In de verschillende uitvoeringen en bijvoorbeeld anti-allergie, anti-huisstofmijt of anti-transpiratie. Fijn ademend, waardoor je er in de zomer en de winter heerlijk op slaapt.

90x190 matrassen kopen

Een matras in 90x190 kopen? Dat doe je eenvoudig online, net als de matrassen in 80x200. Maak er op je gemak een keuze uit, afhankelijk van het bed dat je hebt staan of wilt kopen.