80x200 matrassen

Een matras in 80x200 is iets smaller dan standaard, waardoor je daarmee een goede keuze maakt in een compacter bed. Fijn in een kleinere slaapkamer, net als wanneer je een paar bedden naast elkaar wilt plaatsen. Tip: gebruik twee 80x200 matrassen in een bed van 160 x 200, om bijvoorbeeld een zacht en een medium of een hard matras te combineren. Een fijne keuze voor een matras, beschikbaar in hoge kwaliteit materialen. Eenvoudig online te bestellen en direct uit eigen voorraad geleverd, waardoor we daar meteen voor je mee aan de slag kunnen.

Bekijk alle matrassen

Matrassen 80x200 in verschillende stijlen

De 80x200 matrassen zijn er in verschillende stijlen. Net als in diverse materialen. Bekijk bijvoorbeeld katoen en dons, net als in polyester, latex en in microvezel. Of zoek naar een pocketvering en een boxspring matras, zodat je die op je gemak met elkaar kunt vergelijken. Op zoek naar goedkope 80x200 matrassen en de specifieke aanbiedingen die er gelden? Wij zetten ze voor je op een rij, net als de nieuwe collectie waarmee je zorgt voor een heerlijk comfortabel bed.

Hoge kwaliteit materiaal 80x200 matrassen

Dankzij de hoge kwaliteit van het matras in 80x200 kun je daar langere tijd heerlijk op slapen. Geschikt voor bedden iets minder breed dan gebruikelijk of om twee van de matrassen met elkaar te combineren tot een tweepersoonsbed.

80x200 matrassen kopen

Je kunt online de 80x200 matrassen kopen, net als de 80x190 matrassen. die je zoekt. Op die manier maken we het je gemakkelijk om de bedden in huis te vervangen. Of om een matras te kopen bij een nieuw bed dat je op het oog hebt. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, gewoon uit eigen voorraad.