Standaard Kussen

Standaard kussens met een traagschuim, synthetische, wollen of donzen vulling. In alle soorten en maten. Heb je advies nodig vraag het aan onze klantenservice.
Artikelgroep
Materiaal
Kleur
Dessin
Soort
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €80

Het standaard kussen vormt voor veel mensen een goede keuze. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende materialen, aan de hand waarvan je het type hoofdkussen kunt kiezen. Heb je op dit moment een standaard kussen met traagschuim of maak je gebruik van een synthetisch kussen? Er zijn daarnaast wollen en donzen kussens beschikbaar, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken.

Bekijk zowel de verschillende varianten van het standaard kussen als de andere soorten kussens die er beschikbaar zijn. Voorbeelden daarvan zijn het boxkussen en het ergonomische kussen. Bovendien kun je ook de kussensloop eenvoudig online kopen, zodat je het standaard kussen compleet maakt en je daar zo snel mogelijk gebruik van kunt maken.

Vulling van het kussen (traagschuim, synthetisch, wollen, donzen)

Het is bij de keuze voor een standaard kussen verstandig om goed te kijken naar de verschillende materialen. Laat je hierbij zo min mogelijk leiden door de aanbevelingen van anderen. Iedereen slaapt anders en iedereen heeft andere voorkeuren met betrekking tot het standaard kussen. De standaard kussens bij ons in het assortiment zijn beschikbaar als 50 x 60 en 60 x 70. Stem dit af op de kussensloop die je wilt gebruiken.

Binnen de standaard kussens heb je de keuze uit een vulling van traagschuim, synthetisch materiaal, wol of dons. Het traagschuim kussen is relatief stevig en zorgt voor een behoorlijke ondersteuning, het donzen kussen is aan de andere kant bijvoorbeeld veel zachter. De buitenzijde van het standaard kussen noemen we de ‘tijk’, dit is in vrijwel alle gevallen gemaakt van katoen.

Andere kussens (boxkussen, ergonomisch kussen, kussensloop)

Wil je verder kijken dan het standaard hoofdkussen, bijvoorbeeld omdat je het idee hebt dat een ander type kussen wellicht een goede keuze vormt? Je kunt online ook meteen de boxkussens bekijken, net als de ergonomische kussens die er beschikbaar zijn. Net als binnen de standaard kussens zijn een aantal modellen gewoon in Nederland gemaakt, zodat je kunt rekenen op onze hoge binnenlandse kwaliteit. Bekijk het standaard kussen en vergelijk dat met de andere varianten die er beschikbaar zijn, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Online standaard kussen kopen

Je kunt het standaard kussen gewoon online kopen, daar hoef je de deur niet meer voor uit. Heb je op dit moment een kussen dat altijd naar wens is geweest, maar dat je graag wilt vervangen? Wil je er een paar kussens bij kopen of zoek je een volledig nieuw kussen? Je kunt die eenvoudig online bestellen, we maken het je graag gemakkelijk.

Bekijk de verschillende standaard kussens en andere type kussens die er beschikbaar zijn. Maak een keuze en koop het kussen online. Wij maken de verzending zo snel mogelijk voor je in orde zodat je het kussen daarna vlot in huis hebt.

Ben je meer op zoek naar sfeer? Bekijk dan onze sierkussens.  

Sorteer op:
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 4
1 2 3 4