120x150 dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek in 120x150 kopen? De ideale maat voor veel kinderbedden. Houd er rekening mee dat de overtrek de maat van het dekbed dient te hebben, breder dan de breedte van het matras. Op die manier creëer je links en rechts voldoende overhang voor het dekbed, zodat de warmte daaronder behouden blijft en je in bed bovendien vrij kunt bewegen tijdens je nachtrust.

De 120x150 dekbedovertrekken zijn beschikbaar in allerlei verschillende stijlen. Van heel goedkoop bij ons in de aanbieding tot de mooie nieuwe en luxe modellen bij ons in het assortiment. Ga op zoek naar de modellen in satijn en in katoen, net als de andere materialen van goede kwaliteit. Zo zorg je eenvoudig voor een heerlijke nachtrust, onder een dekbedovertrek in 120x150 die daarmee mooi aansluit op het dekbed voor het kinderbed.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 120x150 in verschillende stijlen

Met de verschillende stijlen kies je voor opvallende leuke kleuren of een mooi dessin. Maak het kinderbed op met een overtrek voor kinderen. Beschikbaar in 120x150 en een aantal andere maten, afhankelijk van de afmetingen van het dekbed dat je gebruikt. En wil je het beddengoed in één keer goed bestellen? Houd er dan rekening mee dat het dekbed en de overtrek zo’n 40 - 60cm breder dienen te zijn dan het matras, om die aan de beide zijkanten voldoende over te laten hangen.

Je kunt online jouw 120x150 dekbedovertrek bestellen. Een goedkope keuze bij ons uit de aanbieding, net als mooie luxe modellen uit de nieuwe collectie. Bekijk de verkoelende modellen op basis van katoen of zelfs Egyptisch katoen. Voor de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat het daar niet aan zal liggen. En bekijk de modellen in satijn voor een subtiele glans, net als in flanel voor niets minder dan de meest heerlijke zachtheid.

120x150 dekbedovertrekken van satijn en diverse andere materialen

De 120x150 dekbedovertrekken van satijn zijn een mooie keuze voor pure luxe. Om het bed mooi mee op te maken, zoals in een prachtig kasteel of in de sprookjes die je de kinderen nog af en toe voorleest. Blader samen met de kinderen door de verschillende kleine dekbedden en zorg er daarmee voor dat je een mooi model uit kunt zoeken. Om direct online te bestellen bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt.

En ben je naast de dekbedovertrekken in 120x150 ook op zoek naar een model voor op jouw bed? Bekijk de modellen in 160x200, net als de nog grotere modellen om een tweepersoonsbed in die maat op te kunnen maken. Doe online inspiratie op met de dekbedovertrekken en voorkom dat je de mooiste modellen over het hoofd ziet.

120x150 dekbedovertrekken kopen

Een van de goedkope 120x150 dekbedovertrekken kopen? Of op zoek naar de nieuwe luxe modellen bij ons uit het assortiment? Ontdek de mooie modellen en maak het bed daarmee prachtig op. Op basis van fijne eigenschappen, dankzij de verschillende materialen die er beschikbaar zijn. Heerlijk verkoelend of juist lekker warm. Met een subtiele glans of ultiem zacht, afhankelijk van waar jij voor gaat. Bestel online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en zorgen we voor de snelle verzending van jouw dekbedovertrek in 120x150.