1 persoons

Een nieuwe dekbedovertrek voor jouw 1 persoons bed kopen? Online heb je de keuze uit ons uitgebreide assortiment. Met fijne verkoelende overtrekken in hoogwaardig katoen. Goedkope dekbedovertrekken bij ons in de aanbieding en een mooie luxe nieuwe collectie in allerlei verschillende stijlen. Doe online inspiratie op en bestel direct uit onze eigen voorraad, zodat je jouw bed zo snel mogelijk mooi op kunt maken.

De 1 persoons dekbedovertrekken zijn er in verschillende mooie stijlen. Goed van kwaliteit, dankzij het gebruikte katoen en de andere beschikbare materialen. Vergelijk bijvoorbeeld flanel met satijn, net als met het Egyptisch katoen en natuurlijk met microvezel en polyester. Op zoek naar een anti-allergie overtrek of wil je die vooral verkoelend gebruiken tijdens het warme voorjaar en de zomer? Wij maken het je online graag eenvoudig, vanuit een uitgebreid assortiment.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken 1 persoons in verschillende stijlen

De diverse stijlen voor de 1 persoons dekbedovertrek vind je terug in zowel de materialen, de kleuren als de verschillende patronen. Op zoek naar een mooi dessin voor de overtrek of juist gebruik maken van een effen model? In wit en in zwart, net als in groen, blauw, rood of blauw. In alle kleuren van de regenboog, zodat je ieder seizoen voor een mooie andere sfeer in de slaapkamer kunt zorgen.

Bekijk online de verschillende mooie 1 persoons dekbedovertrekken. En let bijvoorbeeld ook op het type instopstrook. In een aantal gevallen is die er gewoon aangestikt, terwijl je ook kunt kiezen oor de modellen met een flessenhals of een knoopsluiting. En op zoek naar een dubbel doorlopend model? Wij maken het je online graag gemakkelijk, om een van de goedkope 1 persoons dekbedovertrekken te bestellen. Of een van de luxe modellen uit onze nieuwe collectie, waarmee je het bed prachtig op kunt maken.

Flanellen 1 persoons dekbedovertrekken en andere materialen

Je kunt online jouw 1 persoons dekbedovertrekken in flanel, satijn, katoen of een van de andere materialen bestellen. De ideale keuze, op basis van de eigenschappen die je zoekt in een overtrek. Zin in een lekker verkoelend model van hoogwaardig katoen of ga je voor de zachtheid van flanel? Kies voor de subtiele glans van satijn of zorg voor een anti allergie dekbedovertrek voor jouw 1 persoons bed met microvezel en polyester.

Bekijk de modellen voor jouw 1 persoons bed, net als voor de bedden van de kinderen. Bijvoorbeeld in 120x150, zodat je ieder bed in huis mooi op kunt maken. En doe online inspiratie op met alle overtrekken zodat je ieder bed in huis mooi op kunt maken. En doe online inspiratie op met alle dekbedovertrekken.

Online 1 persoons dekbedovertrekken bestellen

Online een 1 persoons dekbedovertrek kopen? Bekijk de goedkope modellen om daar direct een keuze uit te maken, net als de andere mooie luxe modellen bij ons uit het assortiment. Meteen uit eigen voorraad, waardoor we de verzending snel in orde kunnen maken en jij jouw bestelling snel in huis hebt. Ideaal, zodat je jouw bed daarmee op kunt maken. Bekijk de verschillende overtrekken voor jouw 1 persoons dekbed, net als de andere maten. Voor een mooie keuze op ieder bed dat je thuis hebt staan, in de nieuwe trends of met onze goedkope modellen in de aanbieding.