Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Kinderbed dekbedden

Een kinderbed dekbed kopen? De dekbedden voor kinderbedden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In een aantal gevallen kan je kleine gebruik maken van een gewoon dekbed voor een 1-persoonsbed. Het gaat dan om 140x200/220. Pas op met (te) kleine kinderen, want die kunnen het daaronder gemakkelijk te warm krijgen. Dat gebeurt vooral bij zware dekens, dus voorkom dat je te snel voor een dikke deken kiest.

Let op: voor kinderen onder de 2 jaar kun je beter geen gebruik maken van een dekbed. Een babylaken of een babydekentje is dan een betere keuze.

Je hebt voor de vulling van de kinderbed dekbedden de keuze uit een aantal verschillende materialen. Met de synthetische materialen zoals microvezel of polyester maak je doorgaans een goede en goedkope keuze. Bovendien zijn die materialen anti-allergisch, omdat ze een goede weerstand bieden tegen stof en huisstofmijt. Andersom kun je gebruik maken van katoen voor de tijk en veren, dons of wol voor de vulling van de deken.

Tip: kies een kinderbed dekbed dat je gemakkelijk kunt wassen. Prettig als de kleine nog regelmatig in bed plast of spuugt, zodat je het dekbed keer op keer goed schoon kunt maken.

Bekijk alle dekbedden

Verschillende mooie stijlen kinderbed dekbedden

De verschillende stijlen van de kinderdekbedden zorgen ervoor dat je daar online op je gemak een goede keuze uit kan maken. Merk je dat je kleine het snel warm heeft? Dan is een katoenen dekbed waarschijnlijk een goede keuze. De tijk van het dekbed werkt dan verkoelend en zorgt ervoor dat het onder de deken niet te warm wordt. Vooral in combinatie met veren of dons ontstaat er voor veel kinderen een prettige combinatie.

Daarnaast is het de moeite waard om goed te kijken naar de warmteklasse van de deken. Met klasse 4 is er sprake van een zomerdekbed, terwijl klasse 1 de dikste winterdekens kent. Met klasse 3 kies je voor een model voor de lente en de herfst, terwijl klasse 2 geschikt is voor de meeste Nederlandse winterdagen. En wil je er met het kinderbed dekbed voor zorgen dat je kleine altijd alle kanten op kan? Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen. Een klasse 4 dekbed en een model uit klasse 2 of 3, om die te kunnen combineren tot een warme winterdeken.

Meer soorten dekbedden naast kinderbed modellen

Je hebt online de keuze uit diverse dekbedden voor kinderbedden, zowel in de aanbieding als in de rest van onze collectie. In katoen of een synthetisch materiaal. En met veren, dons, wol of opnieuw synthetische materialen als vulling. Bekijk daarnaast bijvoorbeeld onze anti-allergie dekbedden. Of doe inspiratie op met alle dekbedden die er beschikbaar zijn, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Koop nu jouw kinderbed dekbed

We maken het je graag gemakkelijk om jouw kinderbed dekbed te kopen. In de juiste afmetingen om het bed goed mee op te maken. En op basis van materialen waar je kleine op een prettige manier onder kan slapen. Kies voor katoen, synthetische materialen en voor veren, dons of wol. Wij hebben de dekbedden voor kinderbedden op voorraad, waardoor we de verzending meteen voor je in orde kunnen maken.

Kees
Kan ik je helpen?