Ga hier naar de 3 Halen = 1 Betalen actie

Welke boxspring voor zware mensen?

Boxspring voor zware mensen gezocht? Matrassen bieden standaard uitstekende ondersteuning tot circa 120kg per persoon. Ben je zwaarder dan dat? Maak dan gebruik van stevige boxsprings, waarmee je voorkomt dat het matras te snel kuilen vormt of op een andere manier te weinig ondersteuning biedt.

Een boxspring voor een zwaar gewicht voorkomt overmatig transpireren en diepe kuilen, waar je met een standaard-model helaas wel last van kunt krijgen. Het bed moet voldoende draagkracht bieden, zodat je optimaal geniet van de voordelen van een boxspring.

Boxsprings voor mensen met overgewicht

Zoek je naar een boxspring tot 150kg of zelfs een boxspring tot 200kg? Het zijn de extra stevige modellen, die extra ondersteuning bieden. De matrassen zijn speciaal ontwikkeld om meer gewicht te kunnen dragen, zonder dat ze ‘om je heen sluiten’. Dat voorkomt overmatig transpireren, iets waar je met een standaardbed veel meer last van zal hebben. Uiteindelijk zal het matras daardoor ook sneller slijten, waardoor een boxspring voor zware mensen een betere keuze is.

Standaard wordt een matras berekend op belasting door iemand van 90kg. Daar wordt bijvoorbeeld de gemiddelde levensduur op berekend. Gaat een matras volgens de verkoper zo’n 10 jaar mee? Dan kun je dat rustig halveren, als je 180kg in plaats van de gemiddelde 90kg weegt. Je kunt dan beter gebruik maken van een boxspring tot 200kg, zodat je kunt vertrouwen op de gemiddelde levensduur die daarbij wordt aangegeven.

Tip: benieuwd naar de beste boxspring bij een zwaar gewicht? De modellen met pocketveren en koudschuim matrassen zijn het best geschikt als boxspring voor zware mensen.

Stevige boxspring voor mensen tot 150 of 200 kg

Je hebt binnen de stevige boxsprings de keuze uit verschillende soorten https://www.dekbed-discounter.nl/boxspring/soorten/. Let goed op het gewicht waarvoor het bed geschikt is. Ga uit van bijvoorbeeld 150kg of 200kg, dankzij de speciale structuur die leidt tot extra draagkracht.

Tip: pas op met pocketveren in een rij. Kies in plaats daarvan liever een matras met veren in een honingraat. Dat biedt een veel betere ondersteuning, dankzij de grotere dekking per vierkante meter.

We helpen je bij Dekbed Discounter graag de ideale boxspring te vinden, ook voor zware mensen. Je kunt het bed kopen of een boxspring leasen, zodat je die ook kunt bestellen voor een scherp bedrag per maand. Laat je adviseren over de boxsprings tot 150kg en tot 200kg, zodat je daarop heerlijk in slaap kunt vallen en iedere ochtend fris ontwaakt.

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!