3 Halen 1 Betalen actie.

Ga hier naar de 3 Halen = 1 Betalen actie

Hoe maak je een boxspring op?

Boxspring opmaken en benieuwd hoe je dat het best doet? Je kunt met een paar handige tips jouw boxspring mooi opmaken, zodat je iedere avond slaapt in een bed zoals je dat kent van de luxe hotels.

Het is natuurlijk fijn om jouw bed mooi op te maken, terwijl het ook belangrijke bescherming biedt als je dat goed doet. Gebruik een molton en een hoeslaken om jouw topper. Je voorkomt daarmee dat het transpiratievocht allemaal door zal dringen in het matras. Uiteraard is het vervolgens wel belangrijk om jouw hoeslaken en molton regelmatig te wassen, zodat je die goed schoon kunt houden.

Op de meeste boxsprings kun je het best gebruik maken van een topper, die je vervolgens mooi op kunt maken. Houd rekening met de beperkte hoogte van die topper. Doorgaans is dat matras zo’n 5 tot 10 centimeter dik, waardoor je daar speciale hoeslakens en moltons voor nodig hebt. Voor het dekbed hoef je daar geen rekening mee te houden, als die maar breed genoeg is.

Tips voor het opmaken van een boxspring

Wil je de boxspring opmaken? Begin bij de topper, door daar een molton en een hoeslaken omheen te doen. Het is de belangrijke basis, waarmee je jouw topper goed kunt bedschermen en waarmee je zorgt voor een strakke onderlaag.

Richt je vervolgens op het dekbed, waar je de dekbedovertrek omheen kunt doen. Zorg ervoor dat het dekbed breder is dan het matras. Voor een matras van 160, 180 en 200cm breed kun je gebruik maken van een dekbed en overtrek met een breedte van 240cm. Op die manier hangt het dekbed links en rechts zo’n 20 tot 40 centimeter over, waardoor je het bed daarmee op kunt maken zoals in een luxe hotel.

Maak ook je kussens netjes op, bij voorkeur in dezelfde kleur of stijl als de dekbedovertrek. Kijk goed naar de afmetingen van de kussens, zodat je daar ook de juiste hoezen bij kunt bestellen.

Waar let je op bij het mooi opmaken van een boxspring

Wil je de levensduur van jouw boxspring en complete bed verlengen? Gebruik een hoeslaken en een molton, zodat je het bed daarmee goed kunt opmaken. Het is niet het mooiste deel, maar wel de belangrijke basis om daarna ook de rest te kunnen doen.

Wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken om een bed te kopen? Je kunt gebruik maken van boxspring lease, waarmee we ervoor zorgen dat je hier zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Je hoeft het bed uiteindelijk alleen nog maar zelf op te maken om er heerlijk in te slapen.

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!