Ga hier naar 3 halen 1 betalen actie

Boxspring zonder hoofdbord kopen

Boxspring zonder hoofdbord kopen? Een mooie moderne keuze, waarmee je het bed onderdeel maakt van de rest van de slaapkamer. De bedden zijn beschikbaar in verschillende breedtematen, waaronder 140x200, 160x200 en 180x200cm. Dankzij het ontbreken van het hoofdbord is het bed in praktische zin minder lang, en zorg je voor een mooie moderne look in de rest van de slaapkamer.

Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende boxsprings. Zoek je naar een model met lades of juist zonder het bekende hoofdbord? Bij ons heb je die keuze, vanuit het brede assortiment dat er beschikbaar is.

Let op: een boxspring zonder hoofdbord moet extra stevig in elkaar zitten. Het hoofdbord zorgt voor een klassieke look van het bed, maar draagt traditioneel ook bij aan de stevigheid en stabiliteit. Onze boxsprings zonder hoofdbord zijn daarvoor speciaal ontwikkeld, waardoor je er comfortabel op kunt slapen.

Bed zonder hoofdbord

Een bed zonder hoofdbord kopen, om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte? Het is een praktische keuze, omdat het hoofdbord zo’n 10 tot 20cm aan lengte toevoegt aan de rest van het bed. Is de slaapkamer niet zo diep en wil je wel gebruik maken van een lekker lang bed? Dan is het een idee om geen gebruik te maken van een hoofdbord.

Daarnaast heeft het bed zonder hoofdbord een mooie moderne uitstraling. Het klassieke bed heeft een hoofdbord en zelfs een voetbord. Als je één of beide delen weghaalt gaat het bed daar moderner van ogen, vooral als je die elektrisch verstelbaar kiest. Je slaapt daarmee op een bed dat heel modern in elkaar zit en er daarmee voor zorgt dat je er eenvoudig alle kanten mee op kunt. Ideaal voor in een kleinere slaapkamer, waarin je toch kunt slapen op een luxe en comfortabel bed met dikke matrassen.

Boxspring zonder hoofdbord kopen of leasen

Een boxspring zonder hoofdbord kopen en daarnaast benieuwd welke modellen we ook zonder voetbord kunnen leveren? Bekijk de verschillende boxsprings bij ons uit het assortiment. Een deel daarvan is speciaal ontwikkeld zonder de hoofd- en voetborden, omdat ze ook zonder die delen op een heel stevige en stabiele manier in elkaar zitten.

Vragen over de boxsprings zonder hoofdbord of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je! Wist je dat je naast boxsprings ook banken kunt leasen?