Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

traagschuim topperTopper matras traagschuim

Een traagschuim topper combineert een paar belangrijke voordelen. Online te koop, direct bij ons uit eigen voorraad. Goed geschikt bij rug-, schouder- en gewrichtsklachten.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Type Matras
  • Maat
  • Kern
  • Stevigheid
  • Prijs
    € 89€ 299

Sorteren

Herstel filters

9 van 9 producten

Topper Deluxe Traagschuim

Topper Deluxe Traagschuim

(3)

189,-

5-10 werkdagen

Topmatras Abbeville

Topmatras Abbeville Aeroplus

(1)

159,-

Levertijd: 3 - 4 weken

Goldline Topmatras Traagschuim

Goldline Topmatras Traagschuim Aeroplus

(1)

299,-

Levertijd: 4 - 6 weken

Silver Line - Topmatras Hybrid

Silver Line - Topmatras Hybrid

(1)

189,-

5-10 werkdagen

Silver Line - Topmatras Nasa

Silver Line - Topmatras Nasa

(0)

249,-

Levertijd: 4 - 6 weken

Silverline Topmatras Gelfoam

Silverline Topmatras Gelfoam Aeroplus

(1)

169,-

Levertijd: 3 - 4 weken

Silverline Topmatras Traagschuim

Silverline Topmatras Traagschuim Aeroplus

(1)

199,-

Levertijd: 3 - 4 weken

Hybrid Gel Topdekmatras

Hybrid Gel Topdekmatras Twin Motion

(7)

89,99

1 - 5 werkdagen

9 van 9 producten bekeken

Gerelateerde categorieën

Matras types Polyether matrassen 3D matrassen Binnenveringsmatrassen

traagschuim topper

Eem traagschuim topper combineert een paar belangrijke voordelen. Online te koop, direct bij ons uit eigen voorraad. Zodat we daar meteen mee aan de slag kunnen en je het matras van jouw keuze zo snel mogelijk in huis hebt. Goed geschikt bij rug-, schouder- en gewrichtsklachten, net als wanneer je op zoek bent naar een heel prettig comfort. Je vindt online een traagschuim topper, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Bijvoorbeeld te combineren met een boxspring, waarop je zorgt voor veel comfort en een heel prettige ondersteuning. Fijne eigenschappen, die er samen voor zorgen dat je een goede nachtrust zal hebben. En dat je klaar bent voor een nieuwe dag op het moment dat je weer fris ontwaakt.

Bekijk alle matrassen

Slaap als een engel met deze traagschuim topper

Op een traagschuim topper slaap je als een engel. Dankzij de goede drukverlaging van het materiaal, gecombineerd met het aanpassingsvermogen voor het menselijk lichaam. Het materiaal merkt waar er druk ontstaat en wordt daar automatisch zachter. Op die manier worden er drukpunten weggenomen, waardoor je daar geen last meer van hebt en de doorbloeding van je lichaam zal verbeteren. Tip: je kunt de traagschuim topmatrassen gemakkelijk keren. Dat betekent dat je ze langere tijd zonder problemen kunt gebruiken, voor een maximale levensduur op je bed. Met een traagschuim topmatras in de aanbieding zorg je voor een goedkope keuze, op basis van pure kwaliteit. Een van de traagschuim topmatrassen met een beperkte dikte, die je kunt leggen op het reguliere matras. Op die manier kun je van twee aparte matrassen qua stevigheid toch een enkel model maken. Of er op een tweepersoonsbed standaard al voor zorgen dat je de top op een mooie manier afmaakt. Om daarop het juiste comfort te ervaren, inclusief de ondersteuning die het lichaam nodig heeft.

Traagschuim topper 180x200 en andere maten

Uiteraard heb je voor de matrastopper in traagschuim de keuze uit verschillende afmetingen, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Zoek bijvoorbeeld naar 180x200 of naar 160x200? Het zijn de bekende maten voor een tweepersoonsbed. Verder kun je natuurlijk gebruik maken van 140x200 en zelfs van 120x200, waardoor je met de matrastoppers in traagschuim werkelijk alle kanten op kunt. Net als voor een eenpersoonsbed, in 80x200 of in 90x200. En zoek je naast de toppers in traagschuim voor op je bed naar een van de alternatieven die er beschikbaar zijn? Bekijk dan ook de Nasa matrassen of doe op je gemak inspiratie op met de rest van ons brede assortiment. We maken het je op die manier graag gemakkelijk om het voor jou ideale matras te vinden.

Traagschuim topmatras kopen

Een traagschuim matras topper kopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? We hebben de modellen voor je op voorraad, waardoor we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken. Zodra jij de bestelling plaatst gaan we daarmee aan de slag en zorgen we ervoor dat we de verzending voor je klaarzetten. Dat betekent dat jij het topmatras van traagschuim daarna zo snel mogelijk in huis hebt. Om er snel de eerste nachten op te slapen, waarna je op een heerlijk frisse manier zal ontwaken.

Kees
Kan ik je helpen?