Gerelateerde categorieën

Matras maten
90x200 matrassen
90x190 matrassen
80x200 matrassen

1-persoons matrassen

Het matras in 1-persoons koop je eenvoudig online, bij ons uit de uitgebreide collectie. Wij zorgen er met de 1-persoons matrassen voor dat je de keuze hebt uit allerlei stijlen. Altijd in hoge kwaliteit, dankzij de mooie gebruikte materialen. Bekijk de verschillende 1-persoons matrassen in katoen, in dons en bijvoorbeeld op basis van pocketvering. Op die manier betaal je een lage prijs voor een goed matras, waar je lang plezier van hebt. Bekijk de goedkope modellen en onze aanbiedingen, net als de nieuwe modellen voor onze vaste lage prijzen.

Bekijk alle matrassen

Matrassen 1-persoons in verschillende stijlen

Een van de matrassen in 1-persoons kopen? Dat doe je online, op basis van de stijl waar je naar zoekt. Bijvoorbeeld gestoffeerd in een van de kleuren waarin je ook het bed hebt gekocht. Of juist voor een mooi contrast, net als in een neutrale witte kleur om daar in iedere situatie goed gebruik van te kunnen maken. Bekijk onze goedkope 1-persoons matrassen en de aanbiedingen, net als de nieuwe collectie. Beschikbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken.

Hoge kwaliteit materiaal 1-persoons matrassen

Een hoge kwaliteit matras in 1-persoons vind je in de diverse mooie materialen. Bekijk koud- en traagschuim, net als een matras op basis van pocketvering of voor een boxspring. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij, om daar eenvoudig een keuze uit te maken. De verschillende matrassen zijn er in verschillende afmetingen, altijd geschikt om alleen in te slapen. Met voldoende ruimte om goed in te bewegen. Of juist heel compact, zodat je het bed ook in een kleinere kamer zonder problemen kwijt kunt.

1-persoons matrassen kopen

Een mooi 1-persoons matras kopen en daarvoor op zoek naar online aanbiedingen? Bekijk ze online en maak een goedkope keuze. Bijvoorbeeld als je zoekt naar de 90x220 matrassen, waaruit je online op je gemak een keuze kunt maken. We hebben de matrassen voor je op voorraad, waardoor je die online op je gemak op een rij kunt zetten en meteen kunt bestellen. We gaan er voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat je de 1-persoons snel ontvangt. Om daar binnenkort heerlijk ontspannen op in slaap te vallen en ’s morgens weer fris te ontwaken.