Zit er een kussensloop bij mijn dekbedovertrek?

Een dekbedovertrek kopen en gebruik maken van een bijpassende kussensloop? In de meeste gevallen zit die er al bij, waardoor het niet nodig is om die apart aan te schaffen. Let wel goed op de maat van de sloop, zoals ook de afmetingen van de overtrek belangrijk zijn om een goede keuze te maken. Daarmee voorkom je dat jouw kussen er niet in past en dat je die alsnog los zal moeten bestellen.

Er is sprake van een of twee kussenslopen, afhankelijk van de dekbedovertrek die je koopt en de maat daarvan. Maak je gebruik van een model voor een tweepersoonsbed? Dan krijg je er ook dubbele kussenslopen bij, zodat je daar het bed mooi mee op kunt maken. Uiteraard kun je rekenen op dezelfde stijl en hetzelfde materialen, om daar op een fijne manier op te kunnen slapen zodra je het bed er mee opmaakt.

Een of twee kussenslopen

Er is sprake van een of twee kussenslopen, afhankelijk van de maat van de dekbedovertrek die je kiest. Ga je voor 140x200? Dat is een model voor een eenpersoonsbed, waardoor je daar automatisch ook één kussensloop bij zal krijgen. Zo kun je het bed er mooi mee opmaken, in dezelfde stijl als de overtrek. Bestel je aan de andere kant een model in 240x200 of een van de andere grote maten? Dan krijg je daar twee kussenslopen bij, om er samen gebruik van te kunnen maken.

Kussensloop in dezelfde stijl en hetzelfde materiaal

De kussensloop bij de dekbedovertrek heeft dezelfde stijl en is gemaakt van hetzelfde materiaal. Een prettig idee, omdat je daarmee zeker weet dat je er op een fijne manier op zal slapen. Het betekent een kussensloop in katoen of bijvoorbeeld in een van de synthetische materialen, voor een anti-allergie sloop. Vergelijk de verschillende materialen voor de dekbedovertrekken, kies de juiste maat en profiteer van een of twee kussenslopen met dezelfde eigenschappen.

In de diverse materialen, waarvan je katoen over het algemeen zelfs kunt laten bedrukken om jouw overtrek en kussensloop nog persoonlijker te maken. Wij leggen je graag meer uit over de verschillende materialen en andere belangrijke informatie.

Dekbedovertrek met kussensloop kopen

Een dekbedovertrek met een kussensloop kopen? Je hebt online de keuze uit een uitgebreid assortiment, netjes bij ons op voorraad. Op die manier maken we de verzending naar jouw adres snel in orde en kun je jouw bed daar snel mooi mee opmaken. Een dekbedovertrek met een kussensloop, zodat je de beide delen bij elkaar hebt en jouw bed het stralende middelpunt van de slaapkamer wordt.