Kan ik een dekbedovertrek laten bedrukken?

Jouw dekbedovertrek laten bedrukken? Een mooie keuze om jouw bed zo persoonlijk mogelijk op te maken. Door online een overtrek te bestellen in een effen kleur of met een rustig patroon, zodat je die daarna kunt laten bedrukken. Mits je gebruik maakt van het juiste materiaal natuurlijk en je goed weet wat je erop zou willen laten zetten. Het is de ideale keuze om iemand een mooi exemplaar cadeau te doen of zelf elke avond onder een unieke overtrek te kunnen slapen.

Zodra je een dekbedovertrek wilt laten bedrukken is het verstandig om goed te letten op het materiaal waar je gebruik van maakt. Katoen is over het algemeen goed geschikt, om de overtrek persoonlijk te maken of om die op een leuke manier cadeau te doen. Zo kun je online een van de dekbedovertrekken kopen en die vervolgens laten bedrukken om ze te personaliseren.

Dekbedovertrek bedrukken: let op het materiaal

Wil je een dekbedovertrek bedrukken? Dan is het belangrijk om gebruik te maken van het juiste materiaal. Katoen is hiervoor over het algemeen geschikt, uiteraard in een paar verschillende uitvoeringen. Maak je bijvoorbeeld gebruik van percale katoen? Dankzij de dichtere weving lukt het beter om daar een bedrukking met meer detail op aan te brengen. Andersom is regulier katoen ook geschikt voor de bedrukking, bijvoorbeeld met grovere lijnen of in specifieke gekleurde vlakken.

Houd daarnaast rekening met de verschillende dekbedovertrek maten. Op een tweepersoons overtrek kun je zorgen voor uitgebreide bedrukking voor jullie samen, terwijl er op een eenpersoons overtrek sneller sprake is van de overhang links en rechts. Van de 140x200 of 240x200 voor de overtrek kun je effectief, respectievelijk, 90x200 of 180x200 bedrukken, als je wilt voorkomen dat de bedrukking aan de zijkant links en rechts van het bed komt te hangen. 

Persoonlijk dekbedovertrek met bedrukking

Hoe je er ook gebruik van wilt maken, de bedrukte dekbedovertrekken zijn een mooie persoonlijke keuze om het bed mee op te maken. Om op een unieke manier naar bed te gaan, iedere avond opnieuw. En wil je iemand anders daar op een leuke manier mee verrassen? Zorg voor een dekbedovertrek met zijn of haar naam, een andere leuke persoonlijke anekdote of andere bedrukking. In de juiste maat en het juiste materiaal, waarover we je graag de belangrijke informatie meegeven.

Dekbedovertrek kopen en laten bedrukken

Een dekbedovertrek kopen en die laten bedrukken? Je kunt online jouw overtrek bestellen, in het materiaal en de maat die je daar voor nodig hebt. Om vervolgens de bedrukking aan te laten brengen, zodat je daar op een persoonlijke manier gebruik van kunt maken. Bestel jouw dekbedovertrek online, dan maken wij de verzending voor je in orde en heb je die snel in huis om de bedrukking erop aan te laten brengen.