Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Bonellvering en pocketvering boxspring

Op zoek naar een bonellvering boxspring of gaat je voorkeur juist uit naar pocketvering? Wij zetten de verschillen voor je op een rij, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. In de beide gevallen is er sprake van vering aan de binnenzijde van het matras, waarmee je er op een boxspring voor zorgt dat je er comfortabel op kunt slapen.

We zijn jouw specialist in boxsprings, bijvoorbeeld met bonellvering of pocketvering. Wij zetten de vering verschillen van een boxspring voor je op een rij, zodat je de voor- en nadelen tegen elkaar af kunt wegen.

Wat is bonellvering of pocketvering?

Benieuwd naar de verschillen? Wij zetten ze voor je onder elkaar:

  • Voor- en nadelen van bonellvering boxspring
    Matrassen met bonellvering zijn traditioneel van aard en ventileren over het algemeen goed. Het voorkomt dat het bed in de zomer te warm zal worden. Bovendien betaal je hiervoor doorgaans een lage prijs.
    Houd er aan de andere kant rekening mee dat er relatief snel drukpunten ontstaan. Daarnaast is de bewegingsoverdracht niet zo goed, waardoor een bonellvering-matras op den duur als een ‘trampoline’ kan aanvoelen.
  • Voor- en nadelen van pocketvering boxspring
    Je kunt met een pocketvering-matras rekenen op fijn comfort. De veren bieden afzonderlijke ondersteuning, waardoor de veren heel gelijkmatig verdeeld aanvoelen. Bovendien zijn de matrassen vaak gemaakt van duurzame materialen en bieden ze uitstekende ventilatie.
    Let goed op de kwaliteit en het aantal pocketveren, net als op de gebruikte schuimlaag. Die laat bij de goedkopere modellen soms te wensen over. Bovendien kan de prijs van dit type matras wat hoger liggen dan bij een aantal alternatieven.

Verschillende vering van een boxspring

Wil je de verschillen tussen een bonellvering boxspring en een pocketvering boxspring ervaren? Bij ons in de beddenwinkel in Gouda kun je op de beide soorten bedden liggen. Ervaar op die manier wat de verschillen zijn en wat jou het meest aanspreekt. Op die manier ontdek je zelf wat de verschillen zijn, zodat je op basis daarvan een goede keuze kunt maken.

Wij van Dekbed-Discounter helpen je graag!

Wil je een nieuw bed kopen en ben je benieuwd naar de vering verschillen van een boxspring? We helpen je er graag bij, net als wanneer je benieuwd bent hoe je het nieuwe bed het best kunt opmaken.

Uiteraard kun je de nieuwe boxspring kopen of voor de bonellvering of pocketvering gebruik maken van onze lease-aanbiedingen. Ontdek de verschillende mogelijkheden, waarmee je ervoor zorgt dat er binnenkort een nieuw bed staat om heerlijk comfortabel in te slapen.

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar [email protected] of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!

 

 

Kees
Kan ik je helpen?