Aan het laden...
aan het laden
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Menu
Selecteer een categorie.

ACTIE: GRATIS WINTERDEKBED

Bekijk alles

Gratis winterdekbed

Op zoek naar de allerbeste deals? Nu een gratis winterdekbed twv €99,99 - 139,- bij je bestelling! Voordeliger ga je het niet vinden! Ga nu naar deze actie!

ACTIE: 3 HALEN = 1 BETALEN

Bekijk alles

Black Friday: 3 Halen = 1 Betalen!

Begin meteen met shoppen!!

★ OUTLET ★

Bekijk alles

★Outlet★

De allerscherpste deals en dat zonder in te leveren op kwaliteit; dat is de ★Outlet★ van Dekbed Discounter. Al vanaf 4,99!

Flanel

Lekker warm beddengoed gemaakt van het beste flanel. Door het ruime assortiment aan flanel beddengoed vind je altijd wel een product dat bij jou past!


Type product

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease

Bekijk alle Boxsprings

Boxspring Hera (39.95 p/m)
Boxspring Teddy (39.95 p/m)
Boxspring Eros (49.95 p/m)
Boxspring Athena (59.95 p/m)
Boxspring Zeus (69.95 p/m)
Boxspring Hercules (79.95 p/m)

Plaids & Spreien

Bekijk alles

Bekijk alle plaids en spreien

Home & living

Bekijk alles

Home & Living

Naast het aanbod voor artikelen in de slaapkamer, willen wij ook graag dat jij de mooiste spullen in en rond het huis hebt! Daarom deze frisse Home & Living categorie. Hier kan je je hele slaap- of woonkamer bij elkaar shoppen en je hoeft niks te sjouwen!

Bekijk snel alle Home & Living artikelen!

OP=OP LAATSTE KANSJES

Bekijk alles

Allerlaatste stuks van de beste kwaliteit

De laatste stuks van het beste beddengoed, voor de strakste prijs. Wij nemen afscheid van deze topartikelen voor bodemprijzen. Alles is echt OP = OP, dus wacht niet te lang!

Bekijk nu de laatste kansjes!

Waarom een topdekmatras?

13 January 2022

 • Voelt jouw bed te hard aan? Zakt je matras door onder je gewicht? Een topdekmatras is precies wat je nodig hebt! Maar wat is het? Wat doet het? Is het hetzelfde als een matrasbeschermer? Wat zijn de verschillende soorten toppers? Al jouw vragen worden beantwoord om he te helpen begrijpen waarom je deze specifieke soort beddengoed nodig hebt.

  Een matras boven op je matras

  Een matrastopper is een verwijderbare laag die boven op een matras zit om demping en ondersteuning te bieden. Door de dikte (meestal 4 tot 10 cm) kan een topper zelf ook als verrijdbare matras worden gebruikt. Dus de volgende keer dat je in de tuin of in het midden van de woonkamer wilt gaan liggen, rol je gewoon de topper uit en ga je comfort abel liggen.
  close up

  Drie hoofdredenen waarom je een matrastopper nodig hebt:
  Er zijn drie algemene doelen die matrastoppers dienen:

  1. een te hard matras zachter maken,
  2. een doorgezakt matras verstevigen
  3. de naad tussen 2 losse matrassen bedekken

  Stevige matrassen kunnen sommige mensen goed van pas komen, maar anderen hebben moeite om op een hard bed te slapen. Omdat het kopen van een nieuw matras misschien te duur is, vooral als je matras nog in goede conditie is, kun je in plaats daarvan een topper gebruiken. Een topper zorgt er in de regel voor dat het slaapgedeelte 20% zachter aanvoelt. De topper kan ook van pas komen als je samenwoont met een partner die goed slaapt op een steviger matras. Je kiest dan voor een topper voor enkel jouw helft van het bed, terwijl jouw partner dat niet hoeft te doen. Het ideale compromis!
  single topper

  Verschil matrasbeschermer en topdekmatras

  Matrasbeschermers zijn meestal dunne lagen materiaal die zijn gemaakt om de matras te beschermen tegen vocht, huisstofmijt en bacteriën. Hoewel demping niet het hoofddoel van een matrasbeschermer is, kan het wel degelijk voor extra comfort zorgen.
  Aan de andere kant is een matrastopper een soort dikke demping die zowel bescherming als comfort biedt aan slapers. Twee vliegen, zoals ze zeggen, in één topper. De luxe toppers bieden nog meer voordelen, zoals: verminderde slaapverstoring, niet wegglijden, eenvoudige reiniging en milieuvriendelijkheid. Ook een molton en hoeslaken worden door velen overigens onder de noemer matrasbeschermer geplaatst.

  Verschillende materialen toppers

  Traagschuim
  Traagschuim toppers bieden een goede balans tussen comfort en ondersteuning. Het is zacht en toch ondersteunend. Traagschuim kan zich naar het lichaam vormen en het gewicht van een slaper gelijkmatig verdelen. Ideaal voor bijvoorbeeld zijslapers.

  Koudschuim
  Een koudschuim topper ventileert goed dankzij de open structuur en biedt daarnaast uitstekende vochtregulatie. Ook veert dit type topper extreem goed. Extra fijn voor mensen die veel transpireren ‘s nachts.

  Polyether
  Toppers van katoen en polyestermix, alias polyether, zijn meestal een van de goedkoopste op de markt. Ze bootsen het gevoel na van slapen op een donzen topper; licht en over het algemeen ademend. Het nadeel is dat ze gemakkelijk/snel slijten.

  latex
  Latex
  Latex toppers zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal dat van nature bestand is tegen huisstofmijt en bacteriën. Het is hypoallergeen, behalve voor mensen met een latexallergie. De latex toppers worden over het algemeen als luxere variant beschouwd en zijn daardoor gemiddeld ook duurder.

  Er zijn veel matrastoppers op de markt, maar de juiste zullen hun doel voor een langere periode dienen. Een balans tussen comfort en ondersteuning is optimaal. Kies voor een topper om je lichaam gedempt, gewiegd en ondersteund te houden. Kijk op onze website rond en kies de topper die het beste aansluit op jouw wensen!

  Terug
wolkjeMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

2-Pack Hoofdkussen Micro

44,99

19,99

#DARUM! - Knuffeltrui

69,99

29,99

Hoofdkussen - Zacht Deluxe

44,99

29,99

Maak een keuze