Aan het laden...

Menu
Selecteer een categorie.

3 Halen = 1 Betalen

Bekijk alles

3 halen 1 Betalen

3 Halen = 1 Betalen - 2e & 3e product GRATIS geldig op 500+ mooie artikelen uit de actiecategorie

3 Halen = 1 Betalen ofwel het 2e & 3e product GRATIS. De spelregels zijn heel erg simpel: Je kiest 3 of meer producten uit de 3=1 categorie die je graag zou willen hebben om het deze winter comfortabel in je slaapkamer te maken. Of het nu dekbedovertrekken, dekbedden, hoeslakens of moltons zijn. Alle combinaties zijn mogelijk. Vervolgens ga je afrekenen en zul je (tot je eigen verbazing) zien dat de twee goedkoopste producten geheel GRATIS zijn.

GRATIS MOOIE ARTIKELEN DUS!

Kids

Beddengoed voor kids

Nachtkastjes en Hockers

Bekijk alles

Luxe Beddengoed

Bekijk alles

Luxe Beddengoed

Geef je slaapkamer een luxe hotel-look met beddengoed gemaakt van de beste materialen. Door het ruime assortiment aan luxe dekbedovertrekken vind je altijd wel een stijl die bij jou past!

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!

Home & living Outlet

Bekijk alles

Showrooms

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

10 tips tegen slaapproblemen waarmee je direct aan de slag kunt

20 September 2018

 • 10 tips tegen slaapproblemen waarmee je direct aan de slag kunt

  Slaapproblemen zijn dubbel vervelend. Ten eerste houden ze je lange tijd uit een rustgevende slaap en ten tweede ben je de volgende dag hartstikke vermoeid. Heb je last van slaapproblemen of slapeloosheid en zoek je naar praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt? We gingen voor je op zoek naar tips die soms behoorlijk onwaarschijnlijk klinken en juist daardoor nieuw zijn en jou waarschijnlijk helpen er eindelijk wat aan te doen. Last van onrustig slapen of kun je helemaal niet slapen? Dankzij deze tips kun je vannacht al beter slapen.

  Wat zijn slaapproblemen?

  Slaapproblemen bestaan in tal van verschillende varianten. Het komt er uiteindelijk altijd op neer dat je moeilijk in slaap kunt komen of dat je regelmatig wakker wordt. Lig je veel te piekeren en kun je daardoor de slaap niet vatten of voel je je simpelweg nog niet moe genoeg wanneer je in bed ligt? Een onderzoek van Crampex heeft uitgewezen dat 86% van ons last heeft van enige mate van slapeloosheid, waardoor daar meer mensen mee te maken hebben dan je in eerste instantie zou denken. Het niet kunnen slapen is ontzettend vervelend en kan de volgende dag tot concentratieproblemen en andere ongemakken leiden.

  Heb je last van nachtmerries of slaap je onrustig? Ook dat zijn slaapproblemen, waardoor het de moeite waard is om daar met onze tips wat aan te doen. Een goede nachtrust is ontzettend waardevol. Wanneer je erin slaagt ‘s avonds ontspannen in slaap te vallen en in één stuk door te slapen tot aan de volgende morgen sta je fris weer op en ben je klaar om er flink tegenaan te gaan.

  10 slaaptips op een rij

  Tijd voor de 10 tips, we zetten ze direct op een rij:

  • Span alle tenen aan, houd vast en ontspan
  • Probeer actief wakker te blijven
  • Neem de dag nog eens met jezelf door
  • Rol achter je oogleden met je oogballen
  • Dagdroom van een tropisch paradijs of wandeling in een bloemenveld
  • Zoem rustig door je neus met je lippen op elkaar
  • Haal duidelijk adem en breng het tempo omlaag
  • Schrijf je to-do list voor morgen voor het slapen gaan op
  • Lees voor het slapen gaan een boek over beter slapen
  • Houd bij wanneer je wel goed in slaap valt en wat je daarvoor doet

  De verschillende tips kunnen jou helpen bij je slaapproblemen, ze zorgen ervoor dat je gemakkelijker in slaap kunt vallen. Door alle tenen aan te spannen en die vervolgens weer los te laten zorg je ervoor dat je jouw lichaam in een volledig ontspannen staat kunt brengen. Door actief met je tenen aan de slag te gaan heb je een richtpunt en lukt het beter je te ontspannen.

  Het is aan de andere kant een goed idee om te proberen actief wakker te blijven. Uit onderzoek blijkt dat je hersenen zich hier waarschijnlijk tegen zullen verzetten, bijvoorbeeld door hormonen aan te maken waar je slaperig van wordt. Het is vreemd, maar het kan je helpen de slapeloosheid te bestrijden.

  We gaan veelal slecht of onrustig slapen wanneer we de dag nog niet hebben kunnen afsluiten. Zorg ervoor dat je de dag nog eens met jezelf doorneemt. Je kunt het hoofdstuk van die dag als het ware afsluiten, zodat je rust in je hoofd ervaart en je vervolgens heerlijk in slaap kunt vallen. Je kunt dit bevorderen door je ogen te sluiten en met je ogen dicht een paar keer met je oogballen te rollen. Door dat in ieder geval drie keer te doen zorg je ervoor dat je een stuk slaperiger wordt.

  Om tot rust te komen bestaan er verschillende strategieën. Je kunt dagdromen van een tropische paradijs of een wandeling in een bloemenveld. Door jezelf tot rust te brengen wordt het gemakkelijker om de slaap te vatten. Je zal minder onrustig slapen. Uiteraard kun je ook proberen te zoemen door je neus, terwijl je je lippen op elkaar houdt of kun je duidelijk ademhalen en het tempo daarvan steeds een beetje verder omlaag brengen. Op die manier zorg je ervoor dat je rustig in slaap zal vallen.

  Merk je dat je in bed nog veel ligt te piekeren en heb je daardoor last van slaapproblemen of slapeloosheid? Schrijf je to-do list voor morgen alvast op, net voordat je naar bed gaat. Op die manier schrijf je het van je af en hoef je daar in je hoofd niet meer mee bezig te zijn. Indien je ervan houdt kun je een boek lezen over gemakkelijker in slaap vallen. Zorg er vervolgens voor dat je bijhoudt op welke momenten je wel gemakkelijker in slaap valt en houd bij wanneer je minder last hebt van je slapeloosheid. Je ontwikkelt voor die manier voor jezelf een methode om gemakkelijker in slaap te vallen, zodat je daar vervolgens op andere momenten gebruik van kunt maken.

  Beter slapen dankzij Dekbed Discounter

  Je kunt er zelf van alles aan doen om je slaapproblemen het hoofd te bieden en ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk last zal hebben van slapeloosheid. De verschillende slaaptips zorgen ervoor dat je vannacht al beter kunt slapen. Wil je ook de slaapkamer optimaal inrichten, zodat je zo gemakkelijk mogelijk in slaap kunt vallen? Zorg ervoor dat je een mooie dekbedovertrek en een hoeslaken koopt, zodat je een mooie slaapkamer hebt waar je als vanzelf al een beetje tot rust kunt komen.

  De omgeving is van grote invloed op ons gedrag en op de manier waarop we vanuit onze hersenen bijvoorbeeld in slaap kunnen vallen. Des te rustiger en prettiger de omgeving aanvoelt, des te groter de kans dat je ontspannen in slaap zal vallen en je kunt genieten van een goede nachtrust.

  Met het juiste dekbed en een goed hoofdkussen zorg je ervoor dat je in bed de ideale houding kunt aannemen. Dit helpt je direct om beter te slapen, vooral wanneer je daarnaast gebruik maakt van de tips die we met je delen om minder last te hebben van slaapproblemen en slapeloosheid. We helpen je bij Dekbed Discounter graag aan een heerlijk ontspannen slaap, zodat je de volgende morgen fris weer wakker zal worden.

  Wat ook kan helpen is een van onze goedkope boxsprings, hiermee weet je zeker dat je goed zult slapen en nooit zult wakker liggen!

  Terug
wolkje


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Comfort Stretch Molton Hoeslaken - Wit

29.99

19.99

Comfort Stretch Molton Topper Hoeslaken - Wit

29.99

19.99

Comfort Stretch Molton Split- topper Hoeslaken - Wit

39.99

34.99