Dekbed-Discounter verovert zakelijke markt

Door de toenemende vraag van ondernemers naar grote aantallen dekbedovertrekken, lakens, kussens en op maat gemaakte boxsprings hebben we de stap gemaakt naar de zakelijke markt. De zakelijke markt heeft behoefte aan een uitmuntende kwaliteit die hun gasten van ze verwacht, echter moeten de producten ook voorzien zijn van een scherpe prijs; deze combinatie is wat Dekbed Discounter op de consumentenmarkt succesvol heeft gemaakt en we nu doorzetten naar de zakelijke markt. Dankzij ons zeer breed assortiment en grote voorraad die we hebben liggen kunnen we de vraag naar deze enorme aantallen makkelijk aan. Het ruim 18.000 vierkante meter grote magazijn in Breda ligt vol met scherp geprijsde en kwalitatief hoogwaardige producten. We bieden deze hotelkwaliteit aan door elke dag samen met onze leveranciers de beste producten voor onze klanten te selecteren. Naast de kwaliteit is ook maatwerk een belangrijke pijler waarop we ons richten. Wil een hotel een op maat gemaakt bed met afwijkende maten, geen probleem alles is in overleg mogelijk. Juist deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de B2B sector ons steeds beter en sneller weet te vinden. Onlangs nog hebben we een heel vakantiepark voorzien van onze mooie spullen! Niet alleen de horeca, maar ook de medische sector wil snel kwalitatieve producten geleverd krijgen. Denk hierbij aan anti-allergische hoeslakens en kussenslopen.

Het nieuwe kantoorpand in Gouda heeft sinds kort een heus experience center. Binnenkort kunnen mensen op afspraak hier komen proefliggen. Het kopen van een luxe boxspring is helaas niet voor iedereen bereikbaar, daarom maakt Dekbed-Discounter het ook voor mensen met een kleine portemonnee mogelijk om een goede nachtrust te hebben. Door maandelijks slechts een klein bedrag te betalen verzeker je jezelf van een kwalitatief hoogstaand bed.

Bekijk ons gehele aanbod dekbedovertrekken of een selectie van de mooiste boxsprings.

Meer weten over zakelijk beddengoed of boxsprings? We zijn 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 bereikbaar via +31 (0)853 032813.