Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Molton 120x200120x200

Een 120x200 molton in de maat biedt extra bescherming aan je matras. Het is mogelijk om over je molton nog een extra hoeslaken te gebruiken als extra bescherming.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Type Molton
  • Maat
  • Matrasdikte
  • Materiaal
  • Eigenschap
  • Merk
  • Prijs
    € 7€ 35

Sorteren

Herstel filters

8 van 8 producten

8 van 8 producten bekeken

Gerelateerde categorieën

Alle moltons 180x210 moltons 180x200 moltons

molton 120x200

Een 120x200 molton kopen? Geschikt voor een extra breed eenpersoonsbed, waarin je voldoende ruimte hebt om vrij te bewegen. Stem de maat van de matrasbeschermer of onderlegger onder je hoeslaken af op de maat van het matras. En kijk goed naar het type matras dat je hebt liggen. Een normaal model vraagt om een ‘hogere’ molton dan de toppers en split toppers waar je bijvoorbeeld op een boxspring gebruik van kunt maken.

Een molton hoeslaken in 120x200 heeft de standaard lengte voor een bed in Nederland. Geschikt voor iedereen tot 185 centimeter. Ben je langer dan dat en heb je een matras met meer lengte liggen of wil je die kopen? Houd er dan rekening mee dat je daar dan ook een langere molton voor nodig hebt, om het bed er goed mee op te kunnen maken. Je kunt online inspiratie opdoen met de molton toppers en andere modellen in 120x200, net als wanneer je zoekt naar de diverse materialen of andere afmetingen.

Bekijk de molton maten die er naast 120x200 beschikbaar zijn. In katoen of in microvezel met polyester, net als in katoen-polyester. Diverse materialen, die het gemakkelijk maken om daar voor op jouw bed een goede keuze voor te maken.

Bekijk alle moltons

Meer maten molton toppers naast 120x200

Heb je thuis meerdere bedden staan waarvoor je graag een molton wil kopen? Bekijk dan de modellen in 120x200, net als bijvoorbeeld in 140x70. Een goede keuze voor veel kinderbedden, die niet zo groot zijn als je eigen bed.

Vergelijk online de diverse afmetingen die er beschikbaar zijn, om inspiratie op te doen of voor alle bedden in huis die je hebt staan. Lekker breed dankzij 120cm breedte en in bijvoorbeeld de reguliere maat voor de lengte. Bekijk de waterdichte matrasbeschermers met anti-allergie werking of de katoenen modellen waarmee je voor meer comfort kunt zorgen. Altijd bedoeld ter bescherming van je matras, zodat je minder last hebt van de bekende lelijke gele vlekken. Of zodat je voorkomt dat transpiratie erin door dringt en de hygiëne afneemt.

Dikke split topper moltons 120x200

Online bestel je eenvoudig een van de dikke split topper moltons in 120x200, net als de andere modellen. En bekijk alle maten die er beschikbaar zijn, zodat je precies weet wat je online kunt kopen. Doe inspiratie op met alle moltons uit onze collectie, waarvan we de verzending meteen voor je in orde kunnen maken. Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt en je daarmee het bed kunt opmaken.

Koop nu jouw 120x200 molton

Koop online een molton in 120x200. Voor de ideale keuze onder jouw hoeslaken. Op een topper of een regulier matras, beschikbaar in katoen of bijvoorbeeld in microvezel en polyester. Keuzes voor mooie materialen, op basis van de eigenschappen waar je naar zoekt. Een waterdichte molton in 120x200, net als een mooi model in katoen voor een goede bescherming en toch een heerlijk zacht comfort. Lekker verkoelend of met andere eigenschappen. Maak online je keuze om een molton in 120x200 te kopen, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.

Kees
Kan ik je helpen?