Klik hier om naar de Zomer Outlet 90% korting vanaf 4,95 te gaan!

Boxspring met opbergruimte

Een boxspring met opbergruimte combineert twee heel prettige eigenschappen. Het is allereerst een bed om heerlijk comfortabel op te slapen, zoals in een luxe hotel waar je van droomt. Tegelijkertijd is het een bed met ruimte op spullen op te bergen, waardoor je daar geen grote kast voor nodig hebt in de slaapkamer.

Op die manier kun je boxsprings met opbergruimte kopen om ruimte te besparen. Het bed kan een maatje groter zijn, omdat er tegen de wand in de slaapkamer geen kast nodig is. Zoek naar een boxspring met opbergruimte in 180x200, in 160x200 of in 140x200, net als in een van de andere maten die er beschikbaar zijn. Op die manier zorg je er op basis van de slaapkamer en het slaapcomfort dat je zoekt voor dat je het ideale bed kunt kopen.

Bekijk alle boxsprings

Alles gemakkelijk opgeborgen met boxsprings met opbergruimte

De boxspring met opbergruimte biedt de mogelijkheid om alles eenvoudig op te bergen, zodat je niets meer ziet liggen. Een prettig idee, want daarmee ruim je de slaapkamer eenvoudig op. Gewoon in het bed, terwijl je daar de hele nacht heerlijk comfortabel op kunt slapen. Het is op die manier een combinatie van comfort en een efficiënte manier om alles op te ruimen. Je maakt een 2-in-1 keuze, zodat je daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Wil je een van de boxsprings met opbergruimte kopen? Wij zorgen ervoor dat je daar geen grote kast meer bij nodig hebt, zodat je die kosten eenvoudig uit kunt sparen.

Boxspring met opbergruimte in verschillende maten

De boxspring is er in verschillende maten en dat geldt ook voor de boxspring met opbergruimte. Dat betekent dat je het model kunt kopen in 180x200 voor een extra groot 2 persoons bed, een 160x200 bed voor het reguliere formaat voor 2 personen of een 140x200 bed voor een twijfelaar.

En zoek je naar de combinatie van opbergruimte en luxe? Dan is bijvoorbeeld het elektrisch elektrisch verstelbare bed een goede keuze. Ook beschikbaar in verschillende maten, waarmee je kiest voor een luxe bed in de afmetingen die je zoekt.

Boxspring met opbergruimte kopen

Je kunt online onze boxsprings met opbergruimte kopen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. We helpen je graag inspiratie op te doen met de mooie bedden die er beschikbaar zijn. Voor een complete boxspring met een hoofdbord en de poten.

En heb je nog vragen over een boxspring met opbergruimte en hoe je daar het best gebruik van kunt maken? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten je daar graag meer over. Zodat je daarmee de beste keuze maakt, voor een comfortabel bed waarin je de mogelijkheid hebt om je spullen netjes op te bergen.