Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Hoekbank Siero

 

Bank Garda

Hoekbank Ted

Bank Graydon

Banken Outlet

De goedkoopste banken vind je natuurlijk bij onze banken outlet. Er is altijd wel een banken aanbieding die past bij je behoeftes. Geen bank in de aanbieding die je mooi vind? Geen probleem onze banken zijn het hele jaar door voordelig waardoor je altijd de beste banken deal hebt. Wanneer mensen denken aan een outlet dan denken ze aan oude modellen en b-kwaliteit. Niets is echter minder waar. Onze banken outlet bestaat uit nieuwe trendy banken uitgevoerd in luxe stoffen en leer.

Bekijk alle stoffen banken

Kies je eigen kleur bank

Wanneer je het gewenste model bank hebt gevonden dan kun je deze selecteren om vervolgens de kleur te kiezen die je wilt leasen. Vervolgens wordt deze bank bij de leverancier besteld waarna deze op maat gemaakt wordt voor je. De levertijd van de bank bedroeg tijdens het schrijven van dit artikel 6 tot 8 weken. Zodra de bank geproduceerd is ontvang je een bericht van de bezorgdienst. Wil je je bank graag laten bezorgen? Geen probleem dit is een standaard optie waar je niet extra voor hoeft te betalen.

Banken aanbieding

Al onze banken zijn standaard in de aanbieding, je hoeft dus niet te wachten tot de bank goedkoper wordt. Zomer en winter hanteren we dezelfde prijzen waardoor je altijd de beste banken aanbieding hebt. Prijzen variëren van 19,95 tot 59,95 per maand. Voor dit bedrag krijg je een bank die minimaal 5 jaar goed blijft. Zorgeloos genieten van je bank dat is de garantie die wij geven. Wanneer je een bank in de winkel koopt dan is de kwaliteit meestal stukken minder dan de banken die wij leveren. Onze banken zijn gemaakt voor commercieel en intensief gebruik. Zowel het geraamte als het leer of de stof zijn van een uitmuntende kwaliteit.

Banken Deal

Afspraak is afspraak bij ons kom je nooit voor verassingen komen te staan. De beste deal tegen de laagste prijs van Nederland. Nergens vind je onze banken goedkoper, waardoor verder zoeken zinloos is. Maak je keuze uit een 2 zits. 2,5 zits, 3 zits, hoekbank of u bank. Selecteer het model bank en kies vervolgens uit de verschillende soorten stoffen en leer. Met de banken configurator is het samenstellen van je favoriete bank eenvoudiger dan ooit! Heb je nog vragen omtrent de banken deal of wil je een stukje extra service neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn ook in het weekend bereikbaar om antwoord te geven op al je vragen.

Kees
Kan ik je helpen?