De Black Friday weekend acties zijn helaas voorbij. Gelukkig hebben we bij Dekbed Discounter ALTIJD een goede actie!

Check nu snel de lopende acties

Black-Friday

Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving (vrijdag) staat bekend als Black Friday. Dit is officieus of officieel het begin van het kerstinkopenseizoen. Bijna alle winkels komen met Black Friday deals om consumenten naar hun winkel of webshop te lokken.

Mensen staan uren voordat de winkels worden geopend in de rij om de koopjes van het jaar te pakken. In de afgelopen paar jaar hebben we er een gewoonte van gemaakt om de beste deals van het jaar op Black Friday te verkopen. Black Friday is een eendaags evenement. In de afgelopen paar jaren (vanaf 2003 om precies te zijn) zie je bij veel aanbieders dat de Black Friday verkoop al enkele dagen voor vrijdag begint - met een aantal winkels die hun Black Friday aanbod op Thanksgiving al aanbieden en sommige zelfs al op woensdag en maandag. Het zou dus niet gek zijn om Black Friday te starten op maandag in de Black Friday week. Als gevolg hiervan is Black Friday NIET de belangrijkste dag voor winkels. De belangrijkste dag qua verkopen in de Verenigde Staten is nu Thanksgiving, Green Monday en Cyber Monday.

Waarom heet Black Friday Black Friday?

De beste reden waarom Black Friday bekend staat als Black Friday wordt gegeven in Wikipedia - Veel retailers maken melding van een hoge winst op Black Friday. Het zwarte gedeelte van de naam Black Friday verwijst naar bedrijven die hun verliezen in rood opnemen en winsten in zwart. Vandaar de naam. De term Black Friday kreeg meer bekendheid dankzij het internet. Websites begonnen met Black Friday deals in 2003 en veel retailers pikten het op. Black Friday is dus voornamelijk een internetterm.

Wanneer is het Black Friday?

Vrijdag 29 november 2019

• Vrijdag 27 november 2020

Vrijdag 26 november 2021

Vrijdag 25 november 2022

Vrijdag 24 november 2023

Wanneer publiceren winkeliers officieel hun advertenties?

De meeste advertenties worden op Thanksgiving day gepubliceerd zowel in de krant als online. (De dag voor Black Friday). Enkele winkels publiceren hun Black Friday advertenties al begin november. Sommige winkels hebben vervolgens extra Black Friday deals die ze alleen op hun website bekendmaken.

Zijn er Black Friday deals online?

De meeste Black Friday aankopen worden online gedaan. Zoals we al eerder hebben opgemerkt, bieden veel winkels hun Black Friday deals online aan - vóór Black Friday. Sommige Black Friday deals zijn alleen van toepassing in de fysieke winkel. Veel van dergelijke Black Friday aanbiedingen, of zelfs beter dan Black Friday, zijn het hele jaar door te vinden op Dekbed-Discounter.nl. Elke dag is het Black Friday @ Dekbed-Discounter.nl.

Tips voor Black Friday aanbiedingen

Bezoek dagelijks https://www.dekbed-discounter.nl. Black Friday deals of vergelijkbaar zijn hier het hele jaar beschikbaar. Bepaal vooraf wat je wilt. Het is niet mogelijk om alle aanbiedingen van alle winkels in de gaten te houden. Beslis dus op voorhand wat het belangrijkste item is dat je absoluut nodig hebt. Geef de voorkeur aan producten (donzen dekbedden) met een hoog aankoopbedrag, want je bespaart meer op deze producten. Je kunt bijvoorbeeld een paar honderd Euro besparen op een duur donzen dekbed van bijna vijfhonderd Euro.