Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Tencel Dekbed

(1)
Merk
Materiaal vulling
50% tencel en 50% polyester
Warmteklasse
3
Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Variant
Aantal

24,99

44,99 adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Tencel Dekbed

Slapen is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Het is de periode waarin ons lichaam tot rust komt en zich herstelt. Een goed dekbed draagt bij aan een comfortabele nachtrust en kan zelfs de kwaliteit van je slaap verbeteren. In dit artikel vertellen we je alles over het Tencel dekbed en waarom dit dekbed een uitstekende keuze is voor het hele jaar.

De constructie van het Tencel dekbed
Het Tencel dekbed bestaat voor 50% uit Tencel en voor de andere 50% uit polyester. Deze combinatie zorgt voor een optimale balans tussen comfort en duurzaamheid. De tijk, de buitenkant van het dekbed die de vulling op zijn plaats houdt, is gemaakt van soepel en zacht polyester. Dit draagt bij aan het slaapcomfort en maakt het dekbed tegelijkertijd stevig en duurzaam.

Wat is Tencel?
Tencel is een relatief nieuw materiaal in de wereld van beddengoed, gemaakt van natuurlijke houtvezels. Deze vezels worden gewonnen uit duurzaam beheerde bossen, waardoor Tencel niet alleen zacht en comfortabel is, maar ook ecologisch verantwoord.

Voordelen van Tencel

  • Zachtheid: Tencel staat bekend om zijn uitzonderlijke zachtheid, zelfs zachter dan katoen, wat zorgt voor een heerlijk zacht gevoel op de huid.
  • Vochtregulatie: Tencel heeft een uitstekend vochtabsorberend vermogen. Het materiaal neemt vocht op en laat het weer snel los, waardoor je bed altijd fris en droog aanvoelt.
  • Duurzaam: Omdat Tencel wordt gemaakt van natuurlijke materialen en op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd, is het een duurzame keuze.

Geschikt voor alle seizoenen
Dit Tencel dekbed valt onder warmteklasse 3, wat inhoudt dat het een licht dekbed is dat gedurende het hele jaar gebruikt kan worden. Het is ideaal voor in een verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel koud hebben. Het enkele dekbed bestaat uit één laag en is een praktische keuze voor wie liever niet met meerdere lagen slaapt.

Oftewel...
Een Tencel dekbed is een uitstekende keuze voor iedereen die waarde hecht aan comfort, duurzaamheid en een goede nachtrust. Of je nu een warme of koele slaper bent, met een Tencel dekbed geniet je het hele jaar door van een aangenaam slaapklimaat.

Ben je overtuigd en wil je zelf de voordelen van een Tencel dekbed ervaren? Neem dan een kijkje in ons assortiment en vind het dekbed dat bij jou past. Welterusten!

Tencel Beddengoed pakket
Liever een pakket kopen? Dit kan via onderstaande link. Met het beddengoed pakket ben je goedkoper uit. 

Tencel Beddengoed pakket

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal vulling 50% tencel en 50% polyester
Materiaal tijk 100% polyester
Warmteklasse 3
Vulgewicht 300 gram
Eigenschap Anti-allergisch
Wasvoorschrift Wasbaar op 60°C
Geschikt voor droger Ja, lage stand
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (1)

Dons dekbed
Super snel besteld!

Nancy

    Laatst bekeken producten