Menu
Selecteer een categorie.

Gratis Beddengoedpakket

Bekijk alles

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Banken Lease

Bekijk alles

Bankstel leasen?

Ben je op zoek naar een nieuwe bank, maar heb je liever niet de hoge aanschafkosten? Lease nu je bank vanaf 19,95 p/m.

2.5-zits banken leasen
3-zits banken leasen
Hoekbanken leasen

Bekijk alle lease bankstellen

bank-akron-vooraanzicht
Lease Bank Arkansas

Wintervoordeel

Bekijk alles

Plaids & Spreien

Bekijk alles

Bekijk alle plaids

Sierkussens

Bekijk alles

Bekijk alle sierkussens

Aan het laden...

Je hebt nog

Zwangerschapskussen

Vitality Pur

Zwangerschapskussen

Vitality Pur

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Dit zwangerschapskussen zorgt voor volledig comfort en lichaamsondersteuning van de rug, buik en schouders tijdens én na je zwangerschap.

89,95

39,95

In winkelwagen

Informatie

Zwangerschapskussens zijn ideaal ter ondersteuning bij het voeden van je kindje, zowel bij het geven van borst- als flesvoeding. Bij het geven van voeding, kan je kindje al snel zwaar aan gaan voelen. Een zwangerschapskussen vangt het gewicht op waardoor je hier geen last van krijgt. Daarnaast ligt je baby heerlijk zacht tijdens de voedingen. Op deze manier kunnen jullie hier beiden optimaal en ontspannen van genieten, deze ontspanning zal zeker de borstvoeding ten goede komen.

Dit heerlijke kussen wordt niet voor niets zwangerschapskussen genoemd. Tijdens je zwangerschap (en met name in de laatste weken) kan je buik erg zwaar aan voelen; een zwangerschapskussen kan dan je buik ondersteunen tijdens het zitten en slapen. Een goede nachtrust is erg belangrijk tijdens je zwangerschap en een goed zwangerschapskussen zal je hierbij zeker gaan helpen. Zwangerschapskussens worden daarom ook vaak voedingskussens genoemd.

Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% polyester. Hierdoor voelt het kussen lekker zacht en koel aan. Ook is de tijk voorzien van een ritssluiting; zo is de tijk van deze kussens gemakkelijk wasbaar.

Dit heerlijke kussen is gevuld met 100% micro comfort fill. Door deze vulling biedt het kussen de juiste tegendruk zodat jij heerlijk comfortabel kunt genieten van een goede nachtrust. 

Daarnaast is het zwangerschapskussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen!

Slaaphouding
De meest aanbevolen slaaphouding is op je zij. Deze positie is het beste voor jou en de baby. Als je dit echter niet gewend bent is het natuurlijk wel even wennen om in deze nieuwe positie in slaap te vallen. 
Slapen op de linkerzij is het beste, in deze houding krijgt de baby de maximale hoeveelheid bloed en voeding. Houdt je benen en knieën gebogen en plaats het kussen tussen je benen. 

Afmeting
Het kussen heeft de afmeting 330 x 50 cm.

Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Specificaties
Materiaal vulling Micro polyester
Materiaal tijk Polyester
Maat 330 x 50 cm
Slaaphouding Zijslaper
Stevigheid Medium, stevig
Vulgewicht 2200 gr
Eigenschap Ondersteunt de buik, rug en knieën tijdens en na de zwangerschap
Anti-allergisch Ja
Anti-huisstofmijt Ja
Ritssluiting Ja
Wasvoorschrift Wasbaar op 60°C
Geschikt voor droger Nee
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?