Dekbedovertrekken voor Hotels, B&Bs en Vakantieparken

Hotelkwaliteit dekbedovertrekken speciaal voor Hotels, Bed & Breakfasts en Vakantieparken. Brand vertragend, krimpt nauwelijks en chemisch wasbaar tot 250 wasbeurten, ook op 90 graden. Direct uit voorraad leverbaar.
Maat
Materiaal
Kleur
Dessin
Prijs
Min: €0 Max: €60

Zin in hotelkwaliteit dekbedovertrekken? De heerlijk luxe keuze voor op bed, om lekker in weg te dromen of om juist even helemaal nergens aan te hoeven denken. Je kunt ze online kopen voor een scherpe prijs, zodat je niet te veel betaalt en toch heerijk kunt slapen zoals in een luxe hotel. In wit en in andere mooie kleuren, zowel in katoen, in satijn als diverse andere materialen waarmee je voortaan kunt rekenen op een heerlijke nachtrust.

De dekbedovertrekken van hotelkwaliteit zijn een klasse apart, zoals je dat weet als je af en toe in een mooi luxe hotel slaapt. En kun je daar voorlopig alleen maar van dromen, maar wil je thuis wel zo lekker mogelijk slapen? Dan zorgen wij ervoor dat je de modellen goedkoop online kunt bestellen. Met diverse prints of juist in een effen kleur, mooi bij de rest van het interieur van je slaapkamer. Bekijk de verschillende maten voor een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed, zodat je jouw bed daarmee mooi op kunt maken.

Diverse prints hotelkwaliteit dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek zoals in een hotel kun je bestellen in het wit, net als met een aantal verschillende prints. Wil je een dekbedovertrek of hotellinnen kopen met een streepje of een ruitje? Je hebt de keuze uit allerlei mooie patronen, die rust of luxe en weelde uit zullen stralen. Zo zorg je er met de overtrekken van hotelkwaliteit eenvoudig voor dat ook de rest van de slaapkamer de pure luxe uit zal gaan stralen. Doe online inspiratie op, zodat je jouw bed binnenkort op kunt maken zoals in het luxe hotel waar je graag van droomt.

Uiteraard heb je binnen de dekbedovertrekken van hotelkwaliteit de keuze uit verschillende hoogwaardige materialen. Het gaat dan natuurlijk om katoen dat voorkomt dat je het te warm zal krijgen in bed en dat zorgt voor een goede vochtregulatie. En wil je de luxe ook in de afwerking tot uiting laten komen? Kies dan voor flanel of satijn, twee materialen met een subtiele glans als je het bed opmaakt. Je kunt online een hotel dekbedovertrek in katoen of satijn kopen, net als in de andere materialen waar je naar op zoek bent.

Tweepersoons hotelkwaliteit dekbedovertrekken, ook in andere maten

Een van de tweepersoons hotelkwaliteit dekbedovertrekken kopen of op zoek naar een model voor een eenpersoonsbed? Beschikbaar in 240x200 om samen onder te slapen en in 140x200 voor een eenpersoonsbed. Met links en rechts voldoende overhang, om het bed mooi op te maken en daar heerlijk comfortabel onder te kunnen slapen.

Bestel online een dekbedovertrek en hotellinnen of bekijk de complete sets die er beschikbaar zijn. Doe op je gemak inspiratie op met alle overtrekken uit ons assortiment. Altijd scherp geprijsd en van de hoogst mogelijke kwaliteit, voor de ideale combinatie van die twee. 

Online hotelkwaliteit dekbedovertrekken bestellen

Je kunt online hotelkwaliteit dekbedovertrekken bestellen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan voor je aan de slag met het hotellinnen in katoen en in satijn, net als de andere materialen. In de maat di jij nodig hebt, om jouw bed daar mooi mee op te kunnen maken. Bestel meteen online, dan kun jij jouw bed binnenkort prachtig opmaken met een dekbedovertrek van hotelkwaliteit.

Sorteer op:
Luxe percale katoen!
Dot